2777
2789
عنوان

زنده میمونم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 42 پست
منظورت از یه گازی پخش می کنند چیه ؟

مثلن از لحاظ علمی نباید این ویروس لعنتی انقد دامه پیداکنه

و ما قبلن خیلی بیرون می رفتیم و بیرون زیاد غذا میخوردیم اما این مدت که بیشتر رعایت کردیم دچارش شدیم و واقعن هم نمیدونم چطوری؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند روز طول کشید؟ تا چند روز حالتون بدتر شد؟

من راستش تست کرونا ندادیم که ببینیم کرونا ست یا نه 

ما سه عضو خانوادمون تب و لرز داشتیم اولش بعد همه بدنمون درد میکرد استخونامون 

الان بهتریم مایعات زیاد میخوردیم و خوراکی های مقوی 

دختر ترک
من راستش تست کرونا ندادیم که ببینیم کرونا ست یا نه  ما سه عضو خانوادمون تب و لرز داشتیم اولش ب ...

منم خونوادم علایم سرماخوردگی داشتن اما من نداشتم

ولی من رفته تو ریه ها مو جز پدرم اونا مشکلی نداشت ریه هاشون

واسه همین کمی نگرانم

منم خونوادم علایم سرماخوردگی داشتن اما من نداشتم ولی من رفته تو ریه ها مو جز پدرم اونا مشکلی نداشت ...

نگرانی به دلت راه نده خوب میشی حتما 

اونایی که بیماری زمینه ای دارن در خطرند و یا پیر هایی که بدنشون دیگه ضعیف شده و توان مبارزه ندارن 

دختر ترک
خودمم نمیدونم به خدا نمیدونم چر احساس می کنم یه گازی چیزی رو الکی پخش میکنن ولی خونوادم اول مبتلا ...

تو نت سرچ کن خمیر خیراندیش واسه کرونا درست کن تو آپارات هست ضرر نداره عفونتارو میکشه منم گرفتم ولی ریه م درگیر نیست

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
نمیدونم چرا کسایی که بیشتر رعایت می کنن میگیرن

دقیقا آمار سیستان بلوچستان محروم که احتمالا اکثرا ماسک ندارن بزنن پایینه

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
اول با تب و سردرد شروع شد بعد که قرص و ایا خورم (قرص گریپین خیلی خوبه) سردرد و تبم تموم شد و زاید سر ...

قرص گریپین رو دکتر بهتون تجویز کردن؟؟هر چند ساعت میخوردی؟ببهشید می‌خوام یکم تجربه داشته باشم چون باشد به این باور برسم که همه یه دور این مریضی لعنتی رو میگیرن