2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 42 پست
خدا بیامرزه مادرتو.... عزیزم من شرایط شمارو نداشتم ولی 10 روزگی پسرم اومدم خونه خودم. تازه پسرم 2 هف ...

ببخشید فضولی نباشه .چرا با وجود جاری و خواهر شوهر چنین مسئولیتی رو قبول کردین من باردار میشم خونه کسی ظرف نمیشورم چه برسه بعد زاسمان که تا ۲ماه دست به سیاه و سفید نمیزنم چه برسه مادرشوهر نگه دارم ...با اینکه خیلیم صمیمیمیم

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید خانومی یه سوال معاینه لگن کی انجام میدن ؟ با سونوگرافی هست یا با دست معاینه میکنن؟ اجباری بای ...

با دست فکر کنم 

هفته ۳۵ یا۳۶ به بعد انجام میشه 

اگه بخوای بری سزارین میتونی بگی انجام نمیدم 

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
با دست فکر کنم  هفته ۳۵ یا۳۶ به بعد انجام میشه   اگه بخوای بری سزارین میتونی بگی ان ...

من بچه سومیم هست سزارین اورژانسیم ..ولی اصلا یادم نمیاد تو بچه اولم بگن برو معاینه لگن🤔

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
پس امیدوارم همسرت از اون ادمایی باشه که کمک کنه و درک‌کنه شرایطو مثل قبل نخواد همه چیز جلوش اماده گذ ...

شوهرم بهش گفتم ماجرا رو گفت  اگه سختته نمیتونی کارات رو انجام بدی ۲۰ روز  طرف صبح مرخصی میگیرم که پیشت باشم کمکت کنم  

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
من بچه سومیم هست سزارین اورژانسیم ..ولی اصلا یادم نمیاد تو بچه اولم بگن برو معاینه لگن🤔

الان چون همه رو میفرستن برای زایمان طبیعی برای اکثریت انجام میدن 

منم بچه اول انجام دادن چیزی نیست یه‌دسشو میزاره و‌در میاره 😁 البته واسه من یه هفته قبل زایمان ایکارو‌کرد چون درد هم نداشتم گفت تا تحریک بشه درد بگیرت که نگرفت 

کسی رو ندارم  خودم هستم  و شوهرم  خواهر شوهرم ام  ی خیابون باهام فاصله داره ولی ...

ولی عزیزم دیگه طوری نباش که هم خونه مثل دسته گل باشه هم غذا حاضر باشه ...حتی اگه رو فرم هم باشی تا ۴۰ پیش همسرت خودت طوری نشون بده که بعدا نگه قدر بدنش نمیدونه هرچی باشه زایمانه ها

ولی عزیزم دیگه طوری نباش که هم خونه مثل دسته گل باشه هم غذا حاضر باشه ...حتی اگه رو فرم هم باشی تا ۴ ...

من تو بارداری هم شوهرم ازم اصلا نخواست که کار خونه انجام داده باشم خودش شب که از سر کار میومد انجام  میداد

واقعا که چه بی انصاف بودن

آره یه جورایی هیچ وقت دلم باهاشون صاف نمیشه. به خصوص که دیدم برا جاریم که بعد من زایمان کرد چیکار کردن. پسرم که زرد شد تک و تنها بودم. با شوهرم بردمش دکتر. خودم دستگاه کرایه کردم. خودمم راهش انداختم. حتی شوهرم نیومد کمکم. می‌گفت روم نمیشه زیاد بیام خونه تون. 3 روز بود زایمان کرده بودم. بعد برا جاریم همه شون بودن و کمک می کردن. 

میدونی عزیزم فهمیدم فقط باید امیدت به خدا باشه. برا همین قضیه زردی پسرم خدا دید تنهام کمکم کرد. 2 روز نشد زردیش رفت. بعد برا جاریم که همه بودن برا زردیش تا 3 هفته زیر دستگاه خوابید. یاد گرفتم فقط خدا... 

من تو بارداری هم شوهرم ازم اصلا نخواست که کار خونه انجام داده باشم خودش شب که از سر کار میومد انجام& ...

افرین ...حدا مادرت بیامرزه ..طوری با شوهرت رفتار کن که بفهمه تو به یه همدم احتیاج داری و برات مثل مادر دلسوز باشه

بگوش سره کار باشی بهتره بخوای بشینی تو خونه هی دستور بدی😉

اصلا از اون مردا نیس دستور بده  

اگه بگه  میمونم کمکت کنم واقعا کمکم میکنه