2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه تنفس دارم نه بویایی دهن وگلوم اینقدرخشک میشه پدرم دراومده ظاهرش هم افتضاح کرده

مجبور بودی ۳بار اونم میگی دکتر بد🤨🤨🤨🤨

درخواست ندید الکی قبول نمیکنم. کاربرای آقا که اصلا درخواست ندن گزارش میزنم😒😒😒😒😒

دکتر ختمی که میگن خیلی خوبه

نه بابا کی گفته اینقدرناراضی نداره بایدروزترمیموببینی نمیگم بده اگه کسی شانس بیاره عمل اولشوخوب دربیاره ک ی عمرراحته اگه نه توترمیم یااصلاح عرباربدترش میکنه من گولشوخوردم سه بازبعدش هی میگف کاری نداره اصلاحش میکنم من دارم خرابکاریهای دکترای دیگه درس میکنم ..

مجبور بودی ۳بار اونم میگی دکتر بد🤨🤨🤨🤨

خوب هزینشونداشام مجبوربودبرای اصلاحه ایرادای بعدعمل بازبرم پیشش چون ترمیم جای دیگه خیلی گرون بودولی پیش دکترخودم فقط هزینه کلینیک وآزمایش ...بودخداازش نگدره نابودم کرد

خوب هزینشونداشام مجبوربودبرای اصلاحه ایرادای بعدعمل بازبرم پیشش چون ترمیم جای دیگه خیلی گرون بودولی ...

حماقته ک میکنید ! هیچ چیز از سلامتی مهم نیست واقعا خیلی بده که یاد نمیگیرید خودتونو دوست داشته باشید ... به هرحال اشتباه بزرگی کردید تاوانشم باید بدین 😊

ممنون ازدلداریت

خواهش،میکنم 😆😆

الان اگر پول داری دکترای خوبی میگن هستن تو اهواز از زینا بپرس تو اینستا

خواهش،میکنم 😆😆 الان اگر پول داری دکترای خوبی میگن هستن تو اهواز از زینا بپرس تو اینستا

نه دیگه اهوازعمل نمیکنم پول بیات دستم میرم پیش باستانژادتهران

نه دیگه اهوازعمل نمیکنم پول بیات دستم میرم پیش باستانژادتهران

توهمین تهران یکیو میشناسم عمل کرد مرد 🤨

حواست باشه ۲۰ میلیونم خرج میکنی به دکتر درست حسابی بده الکی اینجام خودتو نیا علاف کن اخرش هیچ😦

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792