2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم عفونت دندون بیچارم کرده بود همه روش های بالاروبجز نشاسته گل امتحان کردم .خوب نشد آخر رفتم دکتر دکتر عوضی کشید اما کمی ریشش مونده بود دوباره در شدید میکرد دوباره رفتم اون ریشرو واسم کشیدو راحت شدم

عجب دریای. سحر آمیزیه غم های عالم🥲🙃
وای منم عفونت دندون بیچارم کرده بود همه روش های بالاروبجز نشاسته گل امتحان کردم .خوب نشد آخر رفتم دک ...

وای نه نمیتونم بکشم😭تقریبا جلو میشه واس عروسی خیلی بد میشه

خدا کنه چون دیگه دارم ب زور نفس میکشم میترسم برم دکتر چون درد داره موقع کار سر نشه نتونم تحمل کنم

وقتی درد داشته باشه، ممکنه عفونت باشه اول قرص میدن تا عفونت‌ جمع بشه،،، بعدم بی حسی میزنن دیگه درد نداری 

الانم اگر میخک داری،(دقیقا بدی دندون پزشکی میده )روی دندونت بذار با دندونت فشارش بده، یه ربع بذارید دردش ب تر میشه... 

خدا کنه چون دیگه دارم ب زور نفس میکشم میترسم برم دکتر چون درد داره موقع کار سر نشه نتونم تحمل کنم

من خودم دندون ، نصف فک و گوشم از دردشون داشتم میمردم ، امتحانش کردم باورتون نمیشه چقددددررر خوب شد ، البته در کنارش قرص هم میخوردم ، ولی متوجه شدم به خاطر نشاسته بوده به چند نفر دیگه هم پیشنهاد کردم راضی بودن

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
وقتی درد داشت باشه، ممکنه عفونت داشت باشه اول قرص میدن تا عفونت‌ جمع بشه،،، بعدم بی حسی میزنن دیگه د ...

یبار رفتم دندون پزشکی ده روز قرص خوردم یکم درد داشتم بازم موقع کار اصن سر نشد غش کردم تا تموم شدمیخک گذاشتم خوب نشد😭

آرد رو تفت بده بزار رنگش قشنگ سرخ شه روزی دوسه بار بریز رودندونت و چن دقیقه بذاربمونه همه عفونتو میکشه 

فقط آرد خالی...هیچی قاطیش نکن

وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉
اموکسی سیسیلین 500 با مترونیدازول 250 رو چند روز باهم بخور کاملا چرکش خشک میشه بعدش برو دندون پزشک

اره مخصوصا مترونیدازول ک خودم تجربشودارم.هرجفتشو هشت ساعت ی بار بخور انشالله ک خوب میشی.من خودم ،۱۴روز درد دندون کشیدم 😭

عجب دریای. سحر آمیزیه غم های عالم🥲🙃