2777
2789
عنوان

هول ترین شخصی که دیدین

309 بازدید | 11 پست

تاپیک امشبمم جور شد😂

یه دوست میلیارد پاکستانی داشتم رفت امریکا جو گرفتتش ی پیج داره ۴۸۷۵ نفرو فالو کرده ۴۸۷۴ تاشون دخترن برای همه ام کامنت میذاره کیوتت بیبی ای لاو یو 😂کاری با قیافه طرفم نداره کثافت . حتی پول میفرسته فقط جوابشو بدن 

😘و حتی این اموجیم میتونه همه سیستم بدنشو بریزه رو هم

یه همکلاسیم دارم ، روز اول دانشگاه دختر پسرا هنوز جور نشده بودن دخترا جدا بودن پسرا جدا . دختره ماهارو نگاه نمیکرد😐اما از پیش پسرا جم نمیخورد . الانم بعد چند ترم فقط دوست پسراش عوض شدن😂

این زندگی منه پس هرکاری دلم بخواد باهاش میکنم 😎با افتخار فمینیسم😻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه بنده خدایی با یکی از دوستام اشنا شده بود عصر امروز اشنا شدن عصر فرداش میگفت مامانم میخواد بیاد ببینتت هرچی بهش میگفت بابا هنوز بیست چهار ساعت نشده میگفت نه تو همسر رویایی منی اینقدر میخندیدیم😂😐

رفتم ارومیه 

تو ی مغازه، بیرون ک اومدم ی پسر تو پرشیا صدام زد گفت خانوم ببخشید !(صدای خیلی نرمی هم داشت😍)

من:بله بفرمایید

پسره:میشه چند لحظه وقتتونو بگیرم

من:بفرمایید!

(پسره انقد هول شد و خوشال که اومدنی بیرون ماشینو خلاص نذاشته بود ماشین همینجوری حرکت میکرد و خورد ب تاکسی جلوییش)

من:اقا ماشینتون😱

پسره:😳

بدو بدو رفت بگیرتش ولی دیر شد دیگه منم نمیدونستم بخندم 🤣یا نه دیگه رفتم گفتم دیگه رف

بعد دیدم یکی صدام میزنه تو ماشینه 

من:عه باز که اینه!😬

پسره:بخدا خیلی وقته دنبالتونم(دروغ میگفت بیشور چون من خیلی وقت نبود بیرون بودم) ازتون خوشم اومده و...

من راستش خندم گرفت نمیدونستم چی بگم 

اخرش گفتم ببخشید من خودم دوس پسر دارم و رفتم.

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...
رفتم ارومیه  تو ی مغازه، بیرون ک اومدم ی پسر تو پرشیا صدام زد گفت خانوم ببخشید !)صدای خیلی نرم ...

هولای مرموزز ترفند قدیمیشونه میگن دنبال بودم

این زندگی منه پس هرکاری دلم بخواد باهاش میکنم 😎با افتخار فمینیسم😻
هولای مرموزز ترفند قدیمیشونه میگن دنبال بودم

اره بابا ولی واقعا خندم گرفته بود برگشتنی شوهرم ک زنگ زد گفتم همچی چیزی واسم پیش اومد انقد خندیدم.🤣

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...