minoof مدیر عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 221 عنوان تعیین جنسیت | مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 20 پست سلام . خانوما کسی بلده از رو عکس بفهمه بچه دختره یا پسر ؟ این عکسشه دکتر چیزی نگفت فعلا کسی میدونه 1399/07/20 | 21:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fateme_mah_z_d عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 7782 برام دعا کن منم دوقلو دوپسر حامله بشم،لطفا ازته دل برام دعا کن،خ.اهش میکنم محتاجم به دعات ایشالا عزیزم هر چی دلت میخواد خدا بهت بدهاگه واقعا میخوای بشه برو دکتر قرص لتروزول دوقلو میکنهولی خب عزیزم دوقلو خیلی سخته ۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
دلنوازدل عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 5244 ایشالا عزیزم هر چی دلت میخواد خدا بهت بده اگه واقعا میخوای بشه برو دکتر قرص لتروزول دوقلو می ... من باسختی خاش میخوام،منم یه جا موندم تو نزدیکی که دکتر براجنسیت بهش لتروزول داده بود برا پسر چقدر سخته⇦ زن باشی و بخوای به یه⇨ مرد ⇦مردونگی یاد بدی …
fateme_mah_z_d عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 7782 من باسختی خاش میخوام،منم یه جا موندم تو نزدیکی که دکتر براجنسیت بهش لتروزول داده بود برا پسر اره اکثرا پسر هم میکنه ۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
دلنوازدل عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 5244 اره اکثرا پسر هم میکنه بعدش باید آمپول زد؟؟؟میدونی شما!؟؟ چقدر سخته⇦ زن باشی و بخوای به یه⇨ مرد ⇦مردونگی یاد بدی …
fateme_mah_z_d عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 7782 بعدش باید آمپول زد؟؟؟میدونی شما!؟؟ دکتر باید تجویز کنه عزیزم بدون تجویز نمیدنفک کنم اواسط دوره ات امپول ازاد سازی میزننقرصشم موقع پریودی از شب سوم تا هفتم شبی دوتا باید بخوریداخل گوگل نوشته اینارو ۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
دلنوازدل عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 5244 دکتر باید تجویز کنه عزیزم بدون تجویز نمیدن فک کنم اواسط دوره ات امپول ازاد سازی میزنن قرصشم ... مرسی ممنونم گلم،بسلامت نی نی هاتو بغل بگیری عزیزم چقدر سخته⇦ زن باشی و بخوای به یه⇨ مرد ⇦مردونگی یاد بدی …