2777
2789
عنوان

چ سایز لباس برای بچه خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 32 پست

سايز صفر ب كارت مياد 

كلا لباس هاي نوزادي رو چند بار بيشتر نميتوني تنش كني زود كوچيك ميشن ديگه 

من كلي لباس نوزادي دوستام براي كادو اورده بودن همش كوچيك هر كدوم رو يك بار بيشتر نشد نپوشم الان دخترم ٣ ماه و نميشه دنيا اومد ٢/٧٠٠ بود 

رنج نباید تو را غمگین کند! در اینجاست که اکثر مردم اشتباه می‌کنند ! رنج قرار است ک تو را هوشیار کند به اینکه زندگی تو نیاز به تغییر دارد !چون انسان زمانی آگاه می‌شود که زخمی شود. رنج نباید بیچارگی را بیشتر کند. رنج را تحمل نکن رنج را درک کن! این فرصتی است برای بیداری .بیدار که میشوی بیچارگیت تمام میشود!! (کارل گوستاو یونگ‌ )
بچه منم نهایت سه کیلو میشه 

پسرمن وقتی دنیا امد 3200بود. لباس صفرش  2هفته بعد کوچیک شد. سایزیک30روز داشت.  وسایز2، 3که دیگه خیلی پوشید.    معمولا سایزصفر  زیاد مصرف نمیشه چون بچه ماه اول خیلی وزن میگیره ماهی1500وزن میگیره از 6ماه به بعد دیگه ماهیی500میگیره وزن.   شما هم گرفتی مبارکش باشه به خوشی توی تنش استفاده کنی. اما اگه  کوچیک شد براش بذارکنار واسه بچه دومت انشالله. یا اصلا سایز صفر بازنکن بذار کنار هدیه بدی به کسی که بچه دنیا میاره.    الان پسرم 15ماهشه سایز4چندوقت میپوشه.    لباس مجلسی زیاد نگیر چون اصلا استفاده نمیشه.    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان که بچه هاتون فصل سرد دنیا میاد.لباس های زیردکمه دار بخرید. وقتی بغلش میکنید وقتی خوابه. وقتی کسی بغلش میکنه لباسش بالا نمیره و شکم و پهلوش بیرون نمیفته. 

خب ایشون خریده الان نمیخواد ک بره دیگه صفر بخره خودشم نگرانه بخاطر سایزهای صفرش😒 بعدشم دختر من 280 ...

خندم گرفت اصلا بحث کلی سایز لباس بود نه وزن من وزن بچتو ک نخواستم بگم بده یا خدایی نکرده سالم نیست بحث لباس بود ک خب شما بچتون چون ۲۸۰۰ بود معلومه صفر ومیتونی بیشتر تنش کنی ولی این خانم وزن بچش ۳ کیلیویی یا ۳ وخورده ای ب دنیا میاد من طبق این گفتم و احتماال دادم شاید طبق حرفتون اونم بره بازم صفر بخره زود

زود# گارد نگیریم😁

چه زیباست انتظار آمدنت پسرم💋
قبلشم گفتن گهواره و کالسکه نگیر مال خواهرمو که مال ۱۰ سال پیشه بیارن برام اخه بچه گناه داره همه چیزش ...

پولش نمیدن بهت؟ به خدا راست میگن کالسکه  بااین اوضاع استفاده نمیشه.   باپولش یه سکه پارسیان بخری بداری براش کنار بهش بیشتر لطف کردی. 

پولش نمیدن بهت؟ به خدا راست میگن کالسکه  بااین اوضاع استفاده نمیشه.   باپولش یه سکه پ ...

سکه اینقد گرون شده نمیشه سمت طلا و سکه رفت اما کالسکه و اینا ایرانین هنوز قابل خریدن 

سرنوشت بد نوشت ...
سکه اینقد گرون شده نمیشه سمت طلا و سکه رفت اما کالسکه و اینا ایرانین هنوز قابل خریدن 

من درکت میکنم  ذوق داری همه چی نو باشه همه چی  مرتب و تمیز جدید.    اما خیلی چیزا واقعا استفاده نمیشه.    اینو ازمن که 2تا بچه دارم بپزیر.    من الان بچه هام اونقدری که از3چرخه دسته دار استفاده کردن از کالسکه استفاده نکردن.    انقدر ذوق دارن میشین توی چرخ. اما توی کالسکه نه.    بازم خودت میدونی اما حرص نخور.