2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جن چی اخه جن لازم نیست که هر طراحی تو فال ها اسم داره مثلا نقط خبر خوش میشه تو فال قهوه بقیه فال ها ...

ایشون باقران استخاره گرفتن برام 

خدایا شکرت بابت همه چی
جن چی اخه جن لازم نیست که هر طراحی تو فال ها اسم داره مثلا نقط خبر خوش میشه تو فال قهوه بقیه فال ها ...

برو یکم تحقیق کن چن تا مقاله بخون،بعدش جز خدا کسی از آینده خبر نداره چطور کسی که از آینده خودش خبرنداره نمیدونه یه دیقه بعد زنده س مرده چطور میتونه راجب آینده تو بگه آخه؟!هرکی بره پیش فالگیر نسبت به خدا کافر شده

فالگیر تو قرن 21 چی میگه اخههه    

باورکن بکی قبلنا بهم گفت همین ماه باردار میشی وبچت دختره اونم گفت فقد بیا برات اب گلاب بدم بزن روکمرت و واقعا همونماه باردار شدم وبچم دختره

خدایا شکرت بابت همه چی
به نطر من قران هم مثل قهوه راست میگه

بعضیا حرفاشون راسته واتفاق میوفته بعضیا دروغ وکلاه بردار .دیروز ی تایپک دیدم ک دختره ب یکی گفته فال میخوام بهش گفت عکس شورت بفرست😠😡

خدایا شکرت بابت همه چی
برو یکم تحقیق کن چن تا مقاله بخون،بعدش جز خدا کسی از آینده خبر نداره چطور کسی که از آینده خودش خبرند ...

بعضی وقتا ادم خسته میشه یامجبوره مث من ک خیلی دقته اقدامم ونتیجه نگرفتم هزار جور دارو این چیزا وبازم نشد ک نشد

خدایا شکرت بابت همه چی