2777
2789
عنوان

سیسمونی چی بخریم؟!

258 بازدید | 23 پست

یکی از رسم های ما ایرانیان رسم دادن سیسمونی به فرزند اول دخترمان است . برای خرید سیسمونی توانایی مالی خانواده بسیار اهمیت دارد و بهتر است در خرید سیسمونی از چشم و هم چشمی و خریدهای غیر ضروری بپرهیزید .

بخشی از تهیه و خرید سیسمونی را خودتان برعهده بگیرید تا فشار کمتری به خانواده تان وارد شود.

متاسفانه در جامعه ما به دلیل چشم و هم چشمی و صحبت های گزاف اطرافیان در تهیه سیسمونی برای نوزاد و همچنین جهزیه اغراق فراوانی می شود و تهیه این اجناس تا مدتها خانواده ها را در وضعیت بد معیشتی قرار می دهد . در برخی از مواقع سیسمونی تهیه می کنیم که نوزاد هیچ وقت از آن استفاده نمی کند و صرفا جهت دید خاله زنک های فامیل تهیه می شود. لازم است قبل از تهیه سیسمونی از خود چند سوال بپرسید و سپس اقدام به تهیه آن کنید.

• اول اینکه آیا خانه تان گنجایش وسایل زیاد سیسمونی را دارد یا اینکه مستاجرید و خانه تان کوچک است؟
  • فصلی که فرزندتان در آن به دنیا می آید چیست؟
  • توانایی مالی شما برای تهیه سیسمونی چقدر است؟
  • فرزندتان دختر است یا پسر؟

پاسخ به این سوالات سبب می شود تا حدودی از خرید سیسمونی اضافی جلوگیری شود مثلا دانستن جنسیت فرزند سبب می شود فقط سیسمونی دخترانه و یا سیسمونی پسرانه بخریم. و یا فصل به دنیا آمدن فرزند ما را ملزوم می دارد بیشتر برای این فصل خرید کنیم . خانه کوچک ما را ملزوم می دارد از خرید وسایل گزاف خودداری کنیم و در نظر داشتن توانایی مالی سبب می شود نیازها را با قدرت خریدتان هماهنگ کنید تا نیمه کاره رها نشود.

هنگامی که به فروشگاه اسباب بازی فروشی می روید ولع خرید شما به دلیل دیدن وسایل مختلف با تنوع رنگ ها و شخصیت های کارتونی بیشتر می شود اما بهتر است برای خرید اسباب بازی نکات زیر را در نظر بگیرید زیرا خرید اسباب بازی، خرید ابزار شادی و رشد هوشی و مهارتی کودکان است.

• اسباب بازی هایی که رنگ شاد و جنس سفت تری دارند انتخاب کنید.
  • اسباب بازی های درشت تر برای نوزادان در 4 ماه اول
  • دوره نوزادی بهتر هستند چون موجب خفگی آنان نمی شوند.
  • خرید کتاب را فراموش نکنید و کتاب های دارای تصاویر درشت و جذاب و موضوعات متنوع برای کودک تهیه کنید.
  • اسباب بازی های موزیکال برای کودکان نوپا جذاب تر است.
  • با توجه به رده های سنی برای کودکتان اسباب بازی بخرید و این اسباب بازی ها را در همین سن به او بدهید.
  • خمیر های بهداشتی، گل رس و... برای کودکان جذاب هستند.
  • در آخر والدین باید با کودکان خود بازی کنند و بستر بازی بدون خطر و سالم با وسایل بازی را برای آنا مهیا سازند. 

برخی از افراد در خرید لباس برای سیسمونی نوزاد بسیار اسراف می کنند و بیش از اندازه برای او لباس می خرند و گاهی آنقدر لباس می خرند که بدون پوشیدن کودک آن لباس برایش کوچک می شود. در خرید لباس رعایت این نکات الزامی است و به نفع شما می باشد.

• نوزاد در هر ماه از تولد ش به 3دست لباس نیاز دارد و خرید بیش از اندازه آن فقط می تواند به ضرر شماست.
  • هر ماه به اندازه نیاز همان ماه برای نوزاد لباس های متنوع تهیه کنید.
  • فقط برای همان فصلی که کودک شما متولد می شود خرید کنید چون بعد از چندماه با انبوهی از لباس ها مواجه می شوید که اندازه کودک شما نیست.
  • لباس های سرویسی گاهی سایز مناسبی ندارد پس بهتر است لباس های غیرسرویسی انتخاب کنید.

اگر سوال یا راهنمایی داشتید در خدمتم

در تاپیک بعدی که در حالرنوشتنش هستم از تجربه خودم برای خرید سیسمونی میگم و اینکه از کجا چجوری بخرید تا قیمت مناسب تر با کیفیت بهتری بخرید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر سوال یا راهنمایی داشتید در خدمتم در تاپیک بعدی که در حالرنوشتنش هستم از تجربه خودم برای خرید سی ...

اینکه چ چیزایی ضروریه خریدش تاپیک بعدت میگی؟؟از کجا پیداش کنم😑😑

به نیت 

من دوماهه زایمان کردم مادرم ۳۰م داد سیسمونی برام

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸