2777
2789

سلام دوستان ناراحت نشید لطفا از دستم

ولی واقعا برام جای تعجبه خب این ی حس غریزیه آدم دست خودش نیست

من واقعا برام فرقی نداره دختر پسر دخترو بیشتر بخاطر خرید لباساس رنگارنگش دوس دارم معمولا چیزای دخترونه تنوعش زیاده و...

ولی بعضیا پسر دوس دارن میزنن طرفو دربو داغون میکنن یعنی کلا ی حرفای بهش میزنن ک حق انتخاب نداره بجای اینکه بهش بفهمونه دختر پسر فرق نداره ی عالمه حرف بارش میکنن تو لیاقت دختر نداری و ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دختر پسر که کلا فرق دار! یعنی خیلی با هم فرق داره😐

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

پسر دوست داشتن هیچ اشکالی نداره یکی پسر دوست داره یکی دختر یکی هر دو یکی هیچکدوم واصلا بچه دوست نداره و نمیخواد

تا اینجا کاملا طبیعیه  

اما اینکه طرف از پشت هفت کوه سیاه هر روز تاپیک بزنه  وای خاک برسرم بچه ام دختره نمیخوامش چطوری نگهش دارم بهش تجاوز نکنن وای وایلا  عزادارم چطوری کناربیام دیگه لایق شنیدن هر حرفیه 

خودش زنه مادرش زنه مادربزرگش زنه اون شوهر واموندش پسر یه زنه خوب دختر مگه لولو خر خرست اینقدر وحشت کرده !!!

اخه تحفه خط سلطنت داره قطع میشه ماتم گرفتی ؟ کی میخواین دیگه یه ذره از نظر فرهنگی پیشرفت کنین ؟

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

دیوونن والا....از صبح با کلی دیوونه دهن به دهن شدم ولی فایده نداشت

شما هم نگو چون فایده نداره

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

خب کلا دوتا جنسیت که بیشتر نداریم، بعضیا دختر دوس دارن بعضی ها پسر، ولی مشکل اونجایی شروع میشه که بعضیا فکر می کنن پسر به دنیا آوردن جز هنرهاشونه و احساس افتخار و امتیاز می کنن 

ببين يكي ك براش فرقي نداشته باشه تبعيض قايل نباشه ب پسرم توهين نميكنه و جوش بيخود نميزنه

اينا ك اينحورين ته دلشون خيلي ديدن و حقارت كشيدن بخاطر پسر دوستي شوهر و مادر شوهر و...ميخان عقدشونو خالي كنن

شك نكن همينه 

وگرنه ميگفتن فرقي نداره!

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

دقیقا همینه 

توی این سایت یکی بیاد بگه دختر دوست دارم همه باهاش همراه میشن و قربون صدقه میرن

ولی یکی پسر بخواد همه شروع میکنن اه اه هنوز تفکرات پوسیده عصر حجری دارید و ... 

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!

آره واقعا

البته اگه بحث برتری و بهتری نباشه یکیشو دلی دوست داشته باشه خب حسه چیکار کنه طرف

یکی برمیگرده میگه دختر دوس دارم هیچی نمیگن

اما امان از کسی که بگه پسر دوس دارم همه میریزن سرش

2790
2778
2791
2779
2792