2777
2789
عنوان

امروز غذا پختم احساس پولداری میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1420 بازدید | 136 پست

نوش جونت

منکه چند ساله گوشت نخریدیم هر چند یه مرغی بود که اونم نیست پسرمم همش در حال لاغر شدنه 😕لعنت به باعثش

مرا بغض عمیقیست،                                                         انبار شده در گلو،،!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه خوش به حالتون حداقل یه پفک مبپیگیرد به ماکه ندادن 😪

نخیر هم.... اونم نمیگیریم.... میدیم قسط😕

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

نوش جون عزیزم... ولی اگه یکم مدارا کنی باش هرت و سعی کنی پس‌انداز کنی بهتر نیست به نظرت... منظورم از پس انداز این نیست که خودتونو گشنگی بدید ولی اگه الان که سر جوونیتونه تازه اگه پس انداز کنی و یکم مدارا کنی هم واسه خودت خوبه هم واسه آینده بچه های آیندت... ابته بازم خودت میدونی من فقط نظرم روگفتم 💖💖

نوووش  جان گوشت بشه تنت.... ی پیاله جای من بخوررر😘😃 من اومدم درست کنم دیدم فقط لوبیا دارم&nb ...

انشالله که خدا برکت بده به مالتون

من به یک اصلی پایبندم جواب ابلهان خاموشیست 
من به خاطر صرفه جویی گوشت گوساله خریدم ولی هیچ مزه گوسفندی رو نمیده.واقعا دلم تنگ شد برای گوشت گوسفن ...

والا اختلافش خیلی کمه حیف ادم گوساله بخوره

وزن اولیه ۶۵.۵۰۰😭 وزن الان۶۱.۳۰۰😇هدف اول ۶۲رسیدم☺️ هدف دوم ۶۰😇 هدف سوم ۵۸💃 قد ۱۶۶☺️من میتوانم 😍 باقی مانده تا هدف اخر ۳.۳۰۰کیلو است😭

خودم و شوهرم و دختر کوچولوم البته دو وعده ایه

نوش جونتون یه بارم لاکچری بخوریم چی میشه مگه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲