2777
2789
عنوان

خانواده شوهر بدجنسسسسسس

352 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من ۴ ماه هست نامزد کردم تو یه خانواده پرجمعیت ۷ تا خواهرشوهردارم درصورتی ک خانواده خودم کم جمعیتیم راستش شوهرم حساسه زودرنجه تا الان همه بحثامون بخاطر زودرنجیش بود و فقط من باید مواظب این باشم ک چی میگم ک بهش برنخوره ناراحت نشه بدبرداشت نکنه واینکه چندشب پیش خواهرشوهرم ساعت ۸شب زنگ زده دعتمون کرده شام خونش و من نمیدونستم ک دعوتیم شام عصرونه خورده بودم میل نداشتم غذا کم خوردم بهشون هم گفتم فرداش شوهرم زنگ زده ک خاهرم و مامانم انقد بهم قرزدن کزنت خودش رو میگیره فک میکنه ظرفای ما کثیفه یا ما کثیفیم ک هیچی نمیخوره شوهرمم میگ زنگ بزن بهشون ک کدورت پیش نیاد  بخدا ترس افتاده تو دلم ک بعدا تو زندگیم دخالت نکنن چون قراره برم طبقه بالا مادرشوهرم زندگی کنم به نظرتون چیکارکنم به راهنماییتون نیاز دارم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی چی زود رنجه؟؟؟؟؟؟عجبااااا ازاول میدونستی زود رنج؟؟بعد فک نمیکنی الان ک چندماه عقدی این همه کلافگی وای ب چهار سال زندگی چهل سالگیت توروخدا فکراتو بکن نمیشه ک فقد توبفکر این باشی شازده ناراحت نشه فلان نشه غرور خودت حفظ کن اینکه غذا زیاد خوردی یا کم ب کسی ربطی نداره مدیریت داشته باش توی زندگیت...نزار دخالت کنن عقد برای همینه ک بشناسی خاهرانه میگم از شیره وجودت مایع داری میزاری جوونیتو داری میزاری پس ب خودت حداقل رحم کن ک فردا نشی یکی مث من 

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....

یه گوشت در .یه گوشت دروازه.راه حل فقط همین

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
تروخدا باتجربه ها راهنماییم کنن ب راهنماییتون نیاز دارم از اینده ام میترسم

حتما اصلاحش کن،دوست من ۶ساله ازدواج کرده و شوهرش فوق العاده زود رنجه هیچ جا نمیرن نه مهمونی نه دورهمی خانوادگی نه با فامیل مسافرت مهمون هم دعوت نمیکنه چون میترسه کسی چیزی بگه آقا ناراحت بشه،مخصوصا جمعی که باجناق ها و برادر های دوستم باشن،،آقا بسیار بی جنبه ست و زود رنج،،زندگی کوفت شده برا دوستم،،شمام تا دیر نشده اصلاحش کن،شوهرش همیشه در حال گله و شکایته 

وقتی به کم غذا خوردنت گیر دادن فردا ببین چ بلاهای سرت میارن 

متنفـرم از آدم های که همیشه در حال نظـر دادن هستـن حتی بدون اینکه نظـرشون رو پرسیده باشـی تو تمـام مسائل شخصـی آدم سـرک میکشـن و تـِز میدن هر کـس سلیقـه خاص خـودش رو داره اگه از نظر شمـا زشتـه سلیقه و نظرتون رو برای خودتون نگهدارین متنفـرم از آدم های که از خصـوصی ترین مسائل زندگی آدم سوال میپرسـن متنفـرم از آدم های بدذات که اگه به نفعشون باشـی بهت خوبـی میکنن و اگه براشون نفع نداشته باشـی بدترین بدی هارو در حقت میکنن و اگه باهاشون مثل خودشون رفتار کنی تازه ناراحت هم میشن ولی من این رو تو زندگیم یاد گرفتم با هرکس اندازه لیاقتش رفتار میکنم من کینه ای نیستـم اما آلزایمر هم ندارم حتی کوچیکترین حـرف ها توی ذهنم مونده اگه لطفی در حق این مدل آدم ها بکنم معنیش این نیست بخشیدم یا فراموش کـردم از ته قلبم از وجودشون متنفـرم فقط شاید اون لحظه مجبور بودم لطفی کنم خیلی وقتا در جواب این همه فضولی و سوال فقط لبخند میزنم و تو ذهنم فکر میکنم آیا این چیزها به تو ربطی داره ...

به نامزدت بگو من کار اشتباهی نکردم ک زنگ بزنم معذرت خواهی کنم الان زنگ بزنی سوارت میشن

متنفـرم از آدم های که همیشه در حال نظـر دادن هستـن حتی بدون اینکه نظـرشون رو پرسیده باشـی تو تمـام مسائل شخصـی آدم سـرک میکشـن و تـِز میدن هر کـس سلیقـه خاص خـودش رو داره اگه از نظر شمـا زشتـه سلیقه و نظرتون رو برای خودتون نگهدارین متنفـرم از آدم های که از خصـوصی ترین مسائل زندگی آدم سوال میپرسـن متنفـرم از آدم های بدذات که اگه به نفعشون باشـی بهت خوبـی میکنن و اگه براشون نفع نداشته باشـی بدترین بدی هارو در حقت میکنن و اگه باهاشون مثل خودشون رفتار کنی تازه ناراحت هم میشن ولی من این رو تو زندگیم یاد گرفتم با هرکس اندازه لیاقتش رفتار میکنم من کینه ای نیستـم اما آلزایمر هم ندارم حتی کوچیکترین حـرف ها توی ذهنم مونده اگه لطفی در حق این مدل آدم ها بکنم معنیش این نیست بخشیدم یا فراموش کـردم از ته قلبم از وجودشون متنفـرم فقط شاید اون لحظه مجبور بودم لطفی کنم خیلی وقتا در جواب این همه فضولی و سوال فقط لبخند میزنم و تو ذهنم فکر میکنم آیا این چیزها به تو ربطی داره ...

بچه ها این چه عادتیه دارید  فقط میگید طلاق و جدایی.   تا اخلاقای هم بیاد دستشون زمان میبره صبوری میخواد سیاست میخواد .اول که قطعا مشکل پیش میادو نرو بالای خونه اونها بعدم ببین بددهنه بدبینه خسیسه بد اخلاقه و...اگه اینا نیستو سر چیزای الکی بحث میکنید درست میشه

عزیزم من همسرم آخرین بچه مادرشوهرم هست

و ما قرار بود بریم طبقه بالای مادرشوهرم خدایی مادرشوهرم خیلی خوبه ولی من پیش مشاور رفتم و اون توصیه کرد مستقل باشیم خداروشکر بعد ۲سالم خونه خریدیم

اگه بری پیش مادرشوهرت باید خودتو قوی و سازگار با اونا کنی ببین در توانت هست برو در غیر اینصورت اشتباه نکن

بعدم ساعت ۸زنگ زدن برای شام رفتی؟؟؟؟؟؟

حداقل صبحش بت میگفتن نه ۱ساعت قبل شام ارزش خودتو حفظ کن

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروردگارا شکرت😘😍