2777
2789
عنوان

اونی که میگی من پسر میخوام دختر شد بیا اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 4493 بازدید | 312 پست

تاپیک اون خانومو که رفته سنو خوندم چقد دلم غم گرفت 

حالا رفتی سنو گفت  دختر هزار بار شکر خدا

رفتی سنو بگه پسر بازم خداو هزار بار شکر

مگه چه فرقی اون تاپیک چقدم همه توهین به هم اونی دختر داره به پسر دارا توهین 

وبرعکسش

من خودم بچم دختره هزار بار شکر که سالمه وسلامته 

اصلا برامون جنسیت مهم نبود تو سنو 18هفتگی اول گفتیم سالمه تمام بدنشو بهمون نشون داد مطمئن شدیم سالمه بعد که سنو تموم شد گفتم جنسیتش چیه 

بچم معجزه ای بود که خدا بهمون داد فقط آرزوی سلامتیشو داشتم 

برسه روزی که مردم فرقی نذارن ایشالله❤

ان شاء الله 😘😘😘😘

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم  منم هردو جنسو دوست دارم  الان که پسر دارم عاشقشم بسکه شیرینه و شیطونه خداب ...

ممنون عزیزم منم هردو جنس و دوس داشتم ولی یه جنس شد دیگه ام نمیتونم بیارم 

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم
فقط شما که  عرب میگی احیانا خبر داری که مادر امام سجاد ایرانی بوده و از امام سجاد به بعد اماما ...

واااا چته تو مادر امام سجاد وقتی امام حسین و امام حسن دزفول رو فتح کردن به عنوان قنیمت بردن و زنشون شد دخترای امپراطور کسرا بودن اوکی شد الان برات بعدا نسل به زن برنمیگرده به بابا برمیگرده و امام سجاد در خطبه در سوریه پیش یزید گفت انه ابنو من طعن بل رمحین یعنی حمزه عموی نبی انا ابنو من طعن بل سیفین یعنی امام علی انا ابنو من صلا عل قبلتین یعنی پیامبر اکرم محمد انا ابو الحسین الشهید ب کربلا پس چرا نگفت من پسر لیلا ایرانی هستم چون ربطی به زن نداره 

تاپیک اون خانومو که رفته سنو خوندم چقد دلم غم گرفت  حالا رفتی سنو گفت  دختر هزار بار شکر ...

انشاالله دخترت زیر سایه پدر و مادرش خوشبخت و عاقبت به خیر بشه 

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤

یه خانومه با هام صحبت میکرد دوتا دختر داشت من گفتم خدا نگه داره تا فهمید من پسر دارم بهم گفت وای اصل ...

مثل جاري من

خودش دو تا دختر داره، همش پسرها رو مسخره ميكنه و ميگه خونه اي كه توش پسر باشه، آرامش و بركت نداره و پدر و مادر زود ميميرن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

واه چرا اینجوری میگی🤦‍♀️پسر اگه مثل شوهر من باشه از صدتا دختر بهتره اینقدر عاشق پدر مادرشه بهشون خدمت میکنه😕

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

جواب ابلهان خاموشیه

بی خیال اسی جون با احمقا حرف نزن

#احمق_نباشیم

زنان_علیه_زنان_ممنوع!#  

نه_به_تبعیض_جنسیتی#  

برابری_زن_و_# مرد

ازماست_که_برماست#  

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡

دوستانی که میگن دختر داشتن لیاقت میخواد و خدا به هرکسی نمیده خب الان فرق شما با اون فرد چیه؟؟ کاش یاد بگیریم واسه ارزش دادن به یکی جنسیت ها اون یکی جنسیت رو نکوبونیم دختر و پسر فرقی نداره. برابر هستن 

ببخش و فراموش کن و ادامه بده...
ممنون عزیزم منم هردو جنس و دوس داشتم ولی یه جنس شد دیگه ام نمیتونم بیارم 

حتما خیرت همین بوده 

خدا گل پسراتو حفظ کنه خیرشونو ببینی😍😍😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

درس حرف بزن حرف دهنتو بفهم اگه عربا اسلام رو نمیوردن تا الان نسل کوروش با خواهراشونو ازدواج میکردم ب ...

شما درست صحبت کن راجب کوروش اصلا راجب کوروش کبیر چی میدونی که اینجوری حرف میزنی اونموقع که عربها هنوز نمیدونستن خوندن نوشتن  چیه

کوروش کبیر کتیبه حقوق بشرو نوشت 

پس متوجه باش جی میگی لطفا

چقدرلهنت بده...

هرکی یه جنسیتودوست داره.اینهمه پسرای خوب که پدرومادرشونو روسرشون جامیدن مثل شوهرخودم.اون دیگه به تربیت بچه برمیگرده.

قرارنیست چون شمادخترداری همه مثل شمادلشون دختربخواد.من وقتی دختردارم مسلمادلم پسرمیخوادوبرعکسش پسرداشته باشم دلم دخترمیخوادقرارنیست به همدیگه توهین کنیم

چقدر بی بابا بودن سخته😔میشه صلوات بفرستین برای شادی روح باباجونم.ممنون🙏