2777
2789
عنوان

سیسمونی +عکس 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1789 بازدید | 69 پست

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم مبارک باشه بسیار شیک و با سلیقه !!!!

پیشاپیش قدم مسافر بهشتیتون مبارک !!زیر سایه پروردگار تندرست و نیک فرجام باشید!!!دلم نی نی کوچولو خواست .

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  

ای جانم😍

خدا حفظش کنه😍

کاش نی نی منم دختر باشه براش از این گوگولیا بخرم😍

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
@نیکی0    

اوخیییی وسایل نینی    

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

مرسی مهربونا 😍😍😍😍

من سعی کردم اقلا چیزای گرون و برندارم که روی مامان و بابام فشار نیاد 

مارک کالسکه که پرسیدین دلیجان من سه ماه پیش خریدم ۱۶۰۰

هزینه کلشش هم فک میکنم حدودا ۱۴تومن شد 

تابلو های نقاشی و اون استیکر پلک و تور بالای تخت رو هم خودمون درست کردیم 😍

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍
مبارکه عزیزم عالی ان شاالله سلامت باشین میگم‌ تخت طول و عرضش چند هستش؟منم‌ این مدلی سفارش دادم 

ممنونم گلم 

۱۳۰در ۸۰

مبارک باشه عزیزم خیلی حس خوبیه من هر روز وسایلای دخترمو نگاه میکردم میگفتم پس کی میاد ازشون استفاده کنه الان دوتایی وسایلای داداششو نگاه میکنیم منتظریم بدنیا بیاد بهش بپوشونیم لباساشو😍

تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه بی خیال حرف و نگاه مردم