2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید میشه ترجمه کنید پستتونو😂

🤣🤣🤣👍

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

من 6 بیدارشدم پسرم رو فرستادم مدرسه جارو، ظرف، لباس شستم الانم مرغ گذاشتم رو گاز اومدم سراغ گوشی 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!
همین قدر بیدارین ۷۷نفر بازید سی نفرم نگفتمن ما بیدار یا لایک نکردن بی ادبا چتونه

حالا چرا ایقد حرص میخوری 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!
سلام خانم خوش شانس خوب هستید😆

سلام به خوبیتون❤

من که همیشه خوبم به کوری چشم دشمنم😊

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
اها عزیزم الان شما کار نداری تو گوشی هستی ؟؟

من خیر تو گوشی نیستم
الان دارم با سیستم کامپیوتر وصل هستم
بعدشم ...
مگه هرکسی کارمند و سر کار میره حتمااااااااااا باید صبح تا اخر وقت کار بکنه؟ ما هم وقت ازاد داریم تازه بیشترش هم وقت آزاده ... ادم باید راستش رو بگه دیگه 

امضاء میدم ... که نظر همه برای من مهمه و هیچ کسی رو بخاطر رفتار و کارهای که میکنه تو زندگیش سرزنش نمیکنم.