2777
2789
عنوان

آقایون😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1478 بازدید | 226 پست
میکشم

این دزدههههههههه بگیرینششششش

می خواد من و بکشهههههه

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان سارینا انلاینه میاد میکشه منو  اما اون که رفت همتون میتونید روم کراش داشته باشید من متعل ...

وااااای چه مردمی هستین شماااااا 

خدای من قیافه شو نیگااااااا ، یه لحظه ترسیدم 

زایمان یک روند دردناک است؛ به ویژه اگر فرد خودش‌را به دنیا بیاورد؛ آن‌هم در بزرگسالی...

از عشق من فارسی یاد گرفته😛😍

پس چیوقتی که تو  اینقد میخوایش 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

میام شتکت میکنماااا😠...چ جانی دپ ضریف نحیفی...دستاتو از زیر در نشون بده ببینم🤔

الان عکس دستای خودمو ندارم

اما این عکس دست زنم ساریناعه ببین چقد دوسش دارم چقد براش طلا گرفتم

{ خانم هستم }

آقا حله..آقا ماقا نداریم تو نی نی سایت...😐...هیچ جوره تو کتم نمیره با این مدل حرفیدن هیچکدومتون پسر باشین😂... آجیای خودمین🤗😂

نه☝ انتخاب سومی هرگز نخواهم کرد 🚫 ... یا مرگ💀 را برمیگزینم بعد ازین✌، یا... تو❤...💏
دزدا نمیکشن قاتلا میکشن چرا جلو جانی ابروی منو میبری؟😤

دزدای الان پررو شدن 

آدمم می کشن... 😎

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 

خب بابا 

تو که وضعت خراب تره 

الان سکته می کنی 

الان عکس دستای خودمو ندارم اما این عکس دست زنم ساریناعه ببین چقد دوسش دارم چقد براش طلا گرفتم

زنت چینگده کولیه😐بهش بگو نوموخواد همه رو با هم بپوشه😑 زشتوک...

نه☝ انتخاب سومی هرگز نخواهم کرد 🚫 ... یا مرگ💀 را برمیگزینم بعد ازین✌، یا... تو❤...💏