2777
2789
عنوان

حوصلم سر رفته بیایین حال به هم زن ترین حرکت اطرافیانتونو بگین 😩

| مشاهده متن کامل بحث + 3732 بازدید | 212 پست
یه فامیل داریم بچه بود عادت کرده بود تف میکرد رو فرش😐تف ها تففف هر نیم ساعت چندش

باید یبار صورتشو میمالیدی رو تف خودش ک اندخته تا دیگه تکرار نکنه

از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه   ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه     💚  من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای به خدا منم مثل توام من توام یا تو منی 🤣🤣

من ک خودمم ولی تو از وقتی گفتی سمیه عشق من شدی 😂😂😂😂😂

از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه   ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه     💚  من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚
بچها اگربخام ی کاربر رو براش گزارش بزنم بایدچکارکنم؟ 

سه نقطه زیر کامنتش رو بزن

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

لنتی رفتم بالا اوردم ویارم دارم🥴🤮

واییی نگو من الان ۱۹ هفته ام ولی هنوز ویار دارم زیاد شده کم نشده نمیدونم چیکار کنم  همه میگفتن تو چهار ماه خوب میشی الان من رفتم تو پنج ماهگی ولی خیلی بدتر شدم  شما دارویی چیزی استفاده نمیکنی واسه حالت تهو 

خدای مهربانم 🤲 این روز ها خیلی چشم ها بارونی و خیلی قلب ها شکسته شده 💔 خدایا  زخم های دلشان را التیام ببخش و حال همه را خوب کن 🙏   
منم دیدم ی بنده خدایی ک نمیشناختم مرغ خرید بود... داشتیم میرفتیم مشهد ک دست شویی تو راهی نگه داشتیم ...

با دیدن این صحنه ها باید بیمارستان اعصاب و روان بستری میشدی 😂😂😂الان سالمی ؟😂😂😂

سه نقطه زیر کامنتش رو بزن

یکی الان بهم درخواست دوستی داد،گفت حوصله داری حرف بزنیم، گفتم اگرخانوم هستین بفرمایید، گفت نه خانوم نیستم، کاربریشو زن نوشته

لایک نکن، اعلاناتم پره🤕🥴، براعکسا تگم کنین🤩🥰
چ حوصله ای داری...بهش تذکر بده...شاید ترک کرد

اوه انقد اهن و تولوپ داره ک ماهارو کثیف میبینه خودشو تمیز و وسواسی نمیشه تذکر داد جر میده خودشو شر میندازه