2777
2789
عنوان

با پنبه سربریدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2269 بازدید | 39 پست
این با پنبه سربریدی ۰؟

گفتم معنی این ک با پنبه سر بریدن چیه نمیدونم 

ولی اینجورم گفتی سیاست اون اونجور با سیاست منو حالی کرد منم با سیاست جواب دادم ک ینی خفه شو

معنیش چیه این مثال پنبه و سر بریدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم معنی این ک با پنبه سر بریدن چیه نمیدونم  ولی اینجورم گفتی سیاست اون اونجور با سیاست منو ح ...

مثلا فک کنم یعنی پیش طرف برخورد بدی نکنی اما کارخودتو کنی و طرفو به زبون بگیری 

ولی رک بودن خیلی راحتتره ن ؟

آدم رک باش خوبه اما خیلیا بی ادبی بیش از اندازه اضحار نظر کردن و گاهی دخالتو  انتظار زیادی و خواسته زیادی ورک بودن میگن و اسم رک بودنو خراب میکنن بنظرم رک بودن ینی راحت بتونی نه بگی راحت خواستتو بیان کنی ی کاریو نخوای انجام بدی بگی نمیتونی و 

آدم رک باش خوبه اما خیلیا بی ادبی بیش از اندازه اضحار نظر کردن و گاهی دخالتو  انتظار زیادی و خو ...

اره باید اینطوری بود اصلا انقدم سوتفاهم پیش نمیاد انقد سواستفاده نمیکنن

اره باید اینطوری بود اصلا انقدم سوتفاهم پیش نمیاد انقد سواستفاده نمیکنن

آره من خودم امروز صب تایپک زدم رک حرف زدم با مادر شوهرم خیلیا گفتن کارت اشتبا بود خیلی ام گفتن خوب گفتی توهم فرصت داشتی بخون هم تایپک قبل و هم قبل ترش

ی کم یاد بده حالا 🤭🤭

مثلا در حالی که شوهر جان هزارتا خرج غیرضروری انجام میده، یهو میگم دوستم یه تیکه طلا داره میفروشه حالا که زیر قیمته بیا ما ورداریم، بعد یکیو میفرستم برام طلا بگیره

شوهرم چون اقتصادیه قبول میکنه

بجای جیغ جیغ کردن که تو برام هیچی نمیخری یا واسه چیزای غیرضروری هزینه میکنی من این راهکار رو در نظر گرفتم، حتی شده یک گرم طلا

کلا با هر چیزی مخالف باشم ابراز نمیکنم که دیگران حساس شن در عوض از نقطه ضعف شون به نفع خودم استفاده میکنم

مثلا مادرشوهرم دستپختمو میدوسته وقتی الکی ناراحتیو دلخوری میکنه طاقچه بالا میذاره یه غذای خوشمزه درست میکنم میرم خونشون، مجبور میشه آشتی کنه😎😁

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست... 💖💖