2777
2789
عنوان

رک یودن

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 45 پست
مثال میزنی ؟مثلا از رفتار کی کدوم رفتارش بدت اوندا و گفتی ؟طرف اصلاح کرده رفتارشو ؟عکس العملش چی بود ...

مثلا خونه خواهر شوهرم بود خیلی اصرار داشتن ک یه غذایی رو بخورم ک خیلی تند بود منم خیلی رک گفتم من این غذ رو دوس ندارم لطفا اینقد ک بخورم 

یا مثلا یه بنده خدایی اتفاقا خیلیم رابطه فامیلی نزدیکی داریم با هم هر بار منو میدید یاد بدبختیاش میوفتاد شروع میکرد ناله کردن من خب زیاد تحویلش نمیگرفتم ک خودش دیگه حرف نزنه باهام ولی دیدم عاقل نمیشه یه بار دیگه خیلی رک بهش گفتم من و تو زیاد اخلاقامون با هم جور نیست بهتره رابطمون کم تر بشه و این شد ک از شرش خلاص شدم

پشت هر دختر قوی🤷🏻‍♀️———>هیچکی نیس😏خودشه😎👑
اخه خودشون توهم اینو دارن ک ما رک هستیم درصورتی ک بیشعوری با رک بودن مرز خیلی خیلی کمی داره

اره متأسفانه خیلیا زیر بارش نمیرن حرفم میزنی میگم ما رکیم شما جنبه ندارین😒😂🤦🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخالت کنن چی ؟اونجا چ جوری رک حزفتو میزنی ؟

اگه کسی دخالت کنه تو کارم منظورم نظر بی خود بده و هی فاز منفی بیاد برام....یا بخواد سنگ بنداز جلو پام و اینا.

بازم خیلییییی محترمانه رک میگم مثلا....من از فلان چیز خوشم میاد و نظر خودم برام مهمه پس میخرمش یا انجامش میدم.

یا اگه طرف هم سن و سال خودم باشه....میگم خودم بهتر میدونم انجام بدم یا نه...یا میگم اگه نظرتو خواستم حتما میپرسم ازت

مثلا خونه خواهر شوهرم بود خیلی اصرار داشتن ک یه غذایی رو بخورم ک خیلی تند بود منم خیلی رک گفتم من ای ...

من یکی دوبار رک به مادر شوهرم گفتم فلان وشیله رو دوس ندارم تا چن وقت ای راه میرفت تیکه مینداخت حالا جالبه وسیله مربوط به خودم بود ک باید میخریدم یا ن ..

من یکی دوبار رک به مادر شوهرم گفتم فلان وشیله رو دوس ندارم تا چن وقت ای راه میرفت تیکه مینداخت حالا ...

ببین کلا ی سری حرفا رو جلو ی سریا نباید زد باید کار خودتو بکنی اگه هم چیزی میگن توجه نکن

ناراحت نمیشن ؟میرن ردکارشون؟

ناراحت رو خب نمیدونم...شاید به ظاهر نه ولی خب تو دلش ناراحت بشه.

ولی خب اصولا بار اول چیزی نمیگم ولی  اگه خیلی دخالت کنه که بخوام خودم اذیت بشم و ناراحت.....میگم دیگه.

اره هر دفعه که اینطوری گفتم رفتن رد کارشون