2821
2789
عنوان

فوت مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 33 پست
روحش شاد  وای عزیزم خدا بهتون صبر بده

دنیا خیلی بی ارزشه. برات دعا میکنم که خدا بهت صبر بده به مرور آرومتر میشی ولی فراموش نمیشه من خیلی داغون شدم توی اوج جونی داغ بردارم رو دیدم یه طرف سرم کلا موهام سفید شده شکسته شدم خیلی سنگین بود داغش ولی خیلیا کمکم کردن که به زندگی برگشتم. باز خوبه که بچه داری ک یه یه جور مرحمه روی زخمت

🖤برای شادی روح داداش نازم یه صلوات بفرستید🖤
مامانم فقط ۵۲ سالش بود 

خدا رحمتش کنه پدر منم یک ماه فوت شدن ۵۲ سالش بود تو خواب سکته کرد 😔

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا رحمتش کنه پدر منم یک ماه فوت شدن ۵۲ سالش بود تو خواب سکته کرد 😔

خدا بیامرزه عزیزم  مادر من ۱۲ مهر فوت شد

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
خدا صبر بده بهت عزیزم.کاملا درکت میکنم. منم مادر ندارم.. هنوز مجرد بودم فوت شدن... دلتو بذار پیش دل ...

ببین خدا رحمت کنه مادرت من ختم قران انجام میدم اگه خواستی درخدمتم قیمتش هم پایینه؟؟