2777
2789
عنوان

آرزوی محال من که محقق شد معجزه ی خدا را با تمام وجود دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 16265 بازدید | 244 پست
حس تو رو به اینکه بچه نداری استارتر.مثه حس منه به اینکه خونه ندارم  وقتی میگی ناامید میشی. خنث ...

چه آدمایی پیدا میشن 

طعنه واسه خانه 

اینا به حساب و کتاب و قیامت اعتقاد ندارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی میزارن تحت فشار منو شوهرمو تا حدی که اگه یه جفت جوراب بخریم. میگن چرا خریدی جم کن خونه بخرین. ت ...

حالا اونام مثلا دلسوزی میکنن.

سعی کن نشنیده بگیری.حرفای عالم و دنیا رو هم شنیدی برات مهم نباشه.

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
خواستن و نشدن خیلی سخته سخت تر از هر چیزی  آدم دل خوشه به اینکه بتونه تکه ای از وجود خودش رو د ...

ممنونم عزیزم از دعای خیرت..

امیدم به خداست و تسلیم امر او هستم..

ان شاالله همیشه خوشبخت و سلامت باشید

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 

استاتر خداروشکر که به آروزت رسیدی تو رو به این روزهای عزیز برام دعا کنید منم یکی سقط کردم وتو سنو مشخص شد رحمم مشکل داره 😔😔 خداکنه من هم مثل استاتر به آروزم برسم چون خیلی تنهام 

استاتر خداروشکر که به آروزت رسیدی تو رو به این روزهای عزیز برام دعا کنید منم یکی سقط کردم وتو سنو مش ...

هر مشکلی یه راه چاره ای داره

توکلت به خدا باشه 

آن شالله که هر چه زودتر طعم مادر بودن را بچشی و از این روزها ی سخت عبور کنی

الهی امین

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
سونو رو انجام داد و ب دستیارش میگفت تا بنویسه گفت دوتا ساک میبینم دوتا جنین😍😍 گفتم چییییی ...

عزیزم خدا بچه های گلتو برات نگه داره خدارو هزاران بار شکر ؛راستی امضاتون جالب بود😀

دوستای گلم اسم کاربریم و هرچی زدم سایت قبول نکرد مجبورشدم نصفی از اسم خودم و نصفی از اسم پسرم رو بزارم سمیرا هستم مامان سبحان😊خوشحالم که هستین❤عزیزان به اینکه  سوره واقعه  چطوری میتونه  روزی رو زیاد کنه کاری نداشته باشین شما فقط هر شب یه بار بخونینش💕حدیث داریم اگر کسی نماز شب بخونه و روز بگه من گرسنه ام شما باور نکنید 💖راستی عزیزانم لطفا درخواست دوستی ندین ممنون میشم🙏
عزیزم خدا بچه های گلتو برات نگه داره خدارو هزاران بار شکر ؛راستی امضاتون جالب بود😀

ممنون دوست عزیز لطف داری 

مرسی که وقت گذاشتی و خوندی

🌹🌹

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

منم هین تجربه رو داشتم البته من فقط مشکل تنبلی تخمدان بود درست همون ماهی که دکترم نا امیدم کرد پریود عقب افتادمنتظر بودم پریود بشم دوباره برم دکتر  منم یه بی بی چک اضافه تو خانه داشتم همین طور الکی بردمش دستشویی در اوج نا امیدی خدا منو به آرزوم رسوند این تایپیک رو خوندم گریه کردم یاد اون لحظه خودم افتادم

یه صلوات برا مشکلم مهمونم کنید