2777
2789
عنوان

چرا بدبختی ها تمومی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 2200 بازدید | 130 پست
میگن کسیک. تو دنیا سختی دیده خدا شرم میکنه روز قیامت عذابش کنه و اونجا راحتت.از صمیم قلب از خدا میخو ...

من که هم توکل کردم هم توسل کردم هم اعتماد کردم ولی نتیجه ش شد بن بستی که امروز توش گیر کردم .خوشش بحالت که مشکلت حل شده مشکلات من هیییچ راه حلی ندارن که بخوام امیدوار بمونم 

من یکی را دوست داشتم بهش رسیدم.اما پیرم کرد میگم کاش تا آخر عمر مجرد بودم اما باهاش ازدواج نمی‌کردم. ...

من با همه خوبی ها و بدی هاش میخواستمش ای کااش خدا کسی رو که میخواستم بهم میرسوند اون موقع اگه گله میکردم اصلا میزد تو دهنم و میگفت که خودت خواستی . خدا به همه اونی که میخواستن رو رسونده فقط یکی من این وسط باید بدبخت میشدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیماری من برخلاف سرطان هیچ جای دنیا درمان نداره 

حالا زنگ بزن شاید داشت.مشاوره و حتی ویزیت رایگانه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 
من که هم توکل کردم هم توسل کردم هم اعتماد کردم ولی نتیجه ش شد بن بستی که امروز توش گیر کردم .خوشش بح ...

عزیزم انشاءالله تو هم به خواستن میرسی.باورت میشه من حدود یکسال گریه میکردم بعدش مشکلم حل شد.الان خم زندگیم بی مشکل نیست.سر اخلاق و رفتار شوهرم بیچاره بچه هام خیلی اذیت میشن.من که دختر نسبتا شاد بودم و خیلی حوصله حالا شاید تو روز چند بار بچه هام را بزنم.باور میکنی آرزوی مرگش را بعضی وقتها میکنم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 

[QUOTE=185958564]من با همه خوبی ها و بدی هاش میخواستمش ای کااش خدا کسی

انشاالله یکی بهترش قسمتت بشه.ازدواج با آدم مزخرف واقعا سخته.اگر چه به امید آخرت تحمل میکنم به سختی

عزیزم انشاءالله تو هم به خواستن میرسی.باورت میشه من حدود یکسال گریه میکردم بعدش مشکلم حل شد.الان خم ...

مشکلات من دیگه راه حلی ندارن که بخوام امیدوار بمونم تنها چیزی که میتونه آرومم کنه فقط و فقط مرگمه

[QUOTE=185958564]من با همه خوبی ها و بدی هاش میخواستمش ای کااش خدا کسی انشاالله یکی بهترش قسمتت بشه ...

بهتری دیگه وجودنداره حتی خدا اگه یه فرشته هم از بهشت بده من نمیخوام ای کاش خدا همونی که میخواستم رو باهمه خوبی ها و بدی هاش بهم میداد بعد هرچی بهتر از اون هست تو دنیا و آخرت همش مال بقیه 

شمارش چنده؟ آدرس سایتی که دادی باز نکرد

درس درمانگاه : قم , انتهای خیابان شهید دل آذر , 20 متری زاویه , کوچه 6 (شهید ابوالحسن آل اسحاق) پلاک 47
نوبت دهی 025-37221172
واحدپست دارو 025-37234030
مشاور 025-37202999
فاکس 025-37234665
واحد تحقیقات 025-37224600 
سامانه پیام کوتاه 30001560
ایمیل ها:
ارتباط با مدیر عامل Managingdirector@booali.ir
کارخانه factory@booali.ir
واحد تحقیقات R.D@booali.ir
پشتیبانی سایت 

[QUOTE=186040379]بهتری دیگه وجودنداره حتی خدا اگه یه فرشته هم از بهشت بده من نمیخوام ای کاش خدا همونی که میخواستم

ازدواج کرده؟