2777
2789
عنوان

کرم ضد جوش

| مشاهده متن کامل بحث + 10786 بازدید | 25 پست
عزیزم جای لکه و جوش هم میبره .من صورتم خوبه چرب نیس ولی جای لک و جوش دارم صورتم تیره شده.قیمتشم بگو ...

والا من خودم یروزه استفاده میکنم.. ولی خب شاهد روشن شدن پوستم بودم و اینکه چون میگین سنتون پایینه ممکنه مشکلتون هورمونی باشه‌. بهتره یه ازمایش هورمون بدین. اگه مشکل کبدی یا هورمونی داشته باشین یا خون رگهاتون الوده باشه، با گیاه عرق کاسنی که توی عطاری ها وجود داره درمان میشه ولی اگه جوش و لک ها بخاطر سن کم یا از سر الودگی پوست باشه، بنظرم یه کرم ابرسان یا تونر که برای پاک کنندگی الودگی و چربیو همچنین شفافیت و جوانسازی هست استفاده کنین.. در کنار اینها الوئه ورا، سفیده تخم مرغ، روغن زیتون، سیب زمینی و.. مواردی بودن که اکثرا استفاده کردم و تقریبا خوب جواب دادن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا من خودم یروزه استفاده میکنم.. ولی خب شاهد روشن شدن پوستم بودم و اینکه چون میگین سنتون پایینه مم ...

ممنون گلم .اره من چونه و گونم جوش میزنم .الان عزق رازیانه با قطره ویتا گنوس میخورم جوشام داره خوب میشه ولی جاش هس تیره شده بدم میاد

خدایا شکررررت🙏 
یکی میگفت وقتی ازدواج کنم درست میشه راسته

والا ازدواج که معجزه نمیکنه.. بنظرم بهتره قبل اینکه جوش تبدیل به لک های عمیق شه جلوشو گرفت،زیبایی چیزی نیست که بعدا بشه بدستش اورد. پوست صورت بخاطر قرار گرفتن در محیط الوده هرروز نیاز به شست و شو و چربی زدایی داره

ممنون گلم .اره من چونه و گونم جوش میزنم .الان عزق رازیانه با قطره ویتا گنوس میخورم جوشام داره خوب می ...

اره، همین کرم درمالین برای شفافیت پوست خیلی خوبه.. کرم ضد افتاب هم خیلی تاثیر داره حتما امتحان کن

من پیش دکتر پوست  فتم گفتم اگر از هومون باشه چی گفت من کاری به هورمونات ندارم پوستتو درمان میکن ...

اتفاقا اگه از هورمون‌باشه باید درمان بشه

دکترصوفی زاده کلینیک‌ایرانیان‌سعادت‌آباد

خیلی ازش تعریف کردن من‌از شهرستان اومدم پیشش

ولی قبلش شهر خودم‌آزمایش دادم و آوردم حالا باز باید بعد داروهام آزمایش بدم

واسه‌ازدواجم‌ صلوات بفرستید لطفا
عزیزم جای لکه و جوش هم میبره .من صورتم خوبه چرب نیس ولی جای لک و جوش دارم صورتم تیره شده.قیمتشم بگو ...

ژل ضد آکنه ام ان دی عالییییه و جای خوش رو هم کمرنگ میکنه و میبره ،

من مشاور این  محصولات هستم ،

راهنمایی خواستید در خدمتم

[QUOTE=159075137]من‌واسه جوش کلی دکتر رفتم انواع دارو و کرم‌استفاده کردم‌قرص راکوتان ولییییییی همه ا ...

دکتر صوفی زاده

ساعت آباد تهران

کلینیک‌ایرانیان

تو گوگل سرچ کنید شماره مطبش میاد

ولی حتما با آزمایش هورمونی برو

واسه‌ازدواجم‌ صلوات بفرستید لطفا