2777
2789
عنوان

این بحث مانتو جلو باز یعنی چییییی؟؟؟؟😒😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 112 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من که لباس فرم اداری میپوشم حتی گاهی خانمای چادری جوری نگاهم میکنن که انگار ارث باباشونو قورت دادم😐

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...

ول کن بابا اونا خودشون رو فقط به نفهمی میزنن

وگرنه کیه که ندونه تو هر دو گروه ادم خوب و بد زیاده؟🤔🤔

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

من خودم چادریم اما تاوقتی ببینیم تو عرف جامعه لباس میپوشن واقعا ناراحت نمیشم الانم که همه جلو باز میپوشن اما خوب بعضیا واقعا تیپهای فجیعی میزنن ناف سینه ساق همچیشون بیرونه این دیگه توجایی گه 99 درصد عرفا لباس میپوشن خیلی بده 

❤❤❤❤

من بی طرف می گم دیدم اونایی که چادر می پوشن از صد تا لخت بد ترن کثافت ترن چرا انقدر توی اعتقادات دخالت می کنین بابا شما بیل زنید باغچخ ی خودتونو بیل بزنید خجالت داره انقدر دعوا بین هنجنس هاست برای حجاب چه انتظاری از مرد هاست وقتی هم جنس ها بد نگاه می کنننن!!!!!!!!

من کاری به این حرفا  ندارم من خودم بروزم  موبلوند شلوار قد نود مانتو جلوباز

ولی بعضیا دیگه شورشو دراوردن  میری بیرون  شلوار یارو  بهتره بگی شلوارک  زیر مانتو جلو باز نیم تنه  پوشیده  یچیزی هم به نافش آویزونه  فعلا جامعه پذیرای  این چیزانیس

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
والا من که لباس فرم اداری میپوشم حتی گاهی خانمای چادری جوری نگاهم میکنن که انگار ارث باباشونو قورت د ...

الان تو تاپیک قبلیم پست های اخری رو بخون خانومه میگ تو نباید مانتو جلو باز بپوشی چون بعضی از مردا با عکس اینجور چیزا هم ارضا میشن😕

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی