2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته😭😭😭😞😞😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 48 پست
خیلیا با قرص دور و برم حامله شدن میگن دز قرص ها رو هوردن پایین اصلا اثر درست و حسابی نداره

نگو توروخدا من ماه پیش با قرص جلوگیری رو شروع کردم

الانم نزدیک ۲هفتس پریود نشدم

بی بی زدم منفی شد یعنی حاملم؟؟؟

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  
خوش به حالت به چه چیزی دلت میگیره  کاش منم دیسکم خوب میشد کمر درد نداشتم خونم 30 متر بود با 5 ...

خدا ان شاا الله شفا بده بهت عزیزم

بخدا مشکل هر کس برا خودش بزرگ

من حس میکنم اینکه کسی خونمون نمیاد بخاطر کوچیک بودنش خیلی بده 😔😔بچه ام تنها سخته خیلی 

مثل قفس شده برام 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چندوقت تخت روجمع کن بی حوصله نباش سعی کن فقط جنبه ی خوب زندگی روببینی وسایل اضافی روتاحدامکان جمع کن ...

وای نه اینقد وسیله جمع کردم الان تخت هم بخاطر این باز که جک دار نصف وسیله هام رو زیرش جا دادم 

کلا خیلی انرژی مثبت ب خودم میدم ولی خسته کننده است 

نگو توروخدا من ماه پیش با قرص جلوگیری رو شروع کردم الانم نزدیک ۲هفتس پریود نشدم بی بی زدم منفی شد ...

بخدا از خیلی ها دیدم میگن قرص اثر نکرد حامله شدیم 

عمه خودم ی دختر کوچیک داره گفت قرص میخوردم با قرص بازم حامله شده بود

ای بابا خدا کمک کنه  شما چرا 🤕🤕

من هیچ کاری ندارم بکنم سردمه گشنمه مامانمو خواهرم رفتن شهرستان بابام گفت میره پیش عمم شام میخوره میاد کلیدم هم خرابه نون نداریم باتری کنترل تلوزیون تموم شده کتاب ندارم بخونم به دوستام دیشب زنگ زدم یکی‌ش هم مامانبزرگش مریضه رفته پیش اون ۲۴ سالمه عاطل و باطل دارم تو خونه میگردم

چیزی که آدم رو زمین میزنه باور کردنی نیست باور نکردنه...  ▷ ◉──────── ♪♡
بخدا از خیلی ها دیدم میگن قرص اثر نکرد حامله شدیم  عمه خودم ی دختر کوچیک داره گفت قرص میخوردم ...

😱😱😱😱من بچم هنوز تازه ۳ ماهه شده

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  
آنچه شرط بلاغ است باتوگفتم😉😊

ممنون ولی خیلی دلم گرفته اصلا حالم خوب نیست

گفتم اینجا درد و دل کنم 😔😔

اخه ی زن خیلی سختشه شاید بخندید ولی اونم نیاز داره به رابطه و اگه نباشه خیلی کلافه میشه 

ممنون ولی خیلی دلم گرفته اصلا حالم خوب نیست گفتم اینجا درد و دل کنم 😔😔 اخه ی زن خیلی سختشه شاید ...

می دونم عزیزم منم یک زنم هم نوع خودم رودرک می کنم من می گم جوری نشه که خدایی نکرده حسرت چنین روزی روبخوری  چندسالته الان؟

اخی الهی  شما هم میرفتی خوب باهاش  وصع مالیتون خوب نیست؟

نه بابا خواهر من چه ربطی به وضع مالی داره میگم کلید ندارم برم نون و باتری و خوراکی بخرم 

مامانم شهرستان کار داشت با خواهرم ۱۶ سالشه رفتن 

بابام هم با شوهر عمم میخوان یقین حرف بزنن عمم دبیره کار داره

کتاب خونه ها بستس 

دانشگاه تق و لقه ولی پریشب تا حالا دارم میخونم 

چیزی که آدم رو زمین میزنه باور کردنی نیست باور نکردنه...  ▷ ◉──────── ♪♡