2777
2789

بچه ها!

من خیلی وقتا واسه کارهام برنامه ریزی انجام میدم؛ کُلی روش فکر می کنم؛ می نویسم و بهش عمل می کنم؛ اما!

فقط تا دو هفته...!

بعدِ دو هفته؛ احساس می کنم برنامه ام یه چیزایی کم داره و نمی تونم خودمو باهاش وِفق بدم...

✌✌ حالا شما بگید:

- "چه خطاهایی تو برنامه ریزیتون داشتید؛ که با اصلاحش؛ برنامه تون "بهتر و عَملی تر" شده؟!

- و این که چه جوری خودتون رو پایبند به انجامِ برنامه می کنید؛ وقتی حالِ دلتون خوش نیست؟!

✌ یه نمونه برنامه مو امروز نوشتم؛ عکسش رو پست بعد میذارم؛ بی زحمت مشکلاتِ کُلیشُ بگید بهم...

ممنون🌹

زمان#  

مدیریت-زمان#  

برنامه-ریزی#  

دفتر-برنامه-ریزی-سیب#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

عزیزم اشکالت اینه ساعت ننوشتی هردنبیل نوشتی اصولا اونایی که نماز می خونن راحتن یه سری کارهارو زمانش تا قبل اذان ظهره یه سری بعد اذان ظهر یه سری بعد اذان مغرب 

نا برنامه ام اینجوریه

و کارای خیلی مهمم که باید انجام بدم ممکنه یادم بره گوشیم رو می زارم رنگ با زنگش یادم میاد که به کی تل کنم یا چی کنم

اگه کارات طبق برنامه پیش بره برا خودت یه جایزه بزار اگه کارات طبق برنامه پیش نرفت برا خودت تنبیه در نظر بگیر تمام

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم برنامه ریزی نیاز به خود تشویقی درونی داره

من خودم کتابهای مخصوص برنامه ریزی خیلی مطالعه کردم و منجر شد به داشتن برنامه ریزی که در دید دیگران سخت بود اما خودم عاشقش بودم

و تعیین جایزه و تشویق کردن درونی خیییییلی موثره

مثلا شبها قبل خواب با خودت بگی دمت گرم که به فلان کارهات رسیدی

بجای اینکه فکر کنی به چه کارهایی نرسیدی و بخوای خودت رو سرزنش کنی

عزیزم اشکالت اینه ساعت ننوشتی هردنبیل نوشتی اصولا اونایی که نماز می خونن راحتن یه سری کارهارو زمانش ...

ببین آخه؛ اوایل ساعت می نوشتم؛

چون دو تا بچه کوچیک دارم؛ یهوو زمان بندیم با اتفاقات پیش بینی نشده بچه ها؛ بهم میریخت و دلسرد می شدم...

واسه همین زمان رو حذف کردم تا منعطف تر بشه...

اما اینی که گفتی؛ قبل ظهر و بعد از ظهر... اینا ایده یِ خوبیه!👌

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

به نطر من بهترین زمان درس خوندن زمانیه که بچه ها خوابن باید تنظیم کنی بهترین زمان خرید عصره 

بازی با بچه ها ببین چه ساعتایی بچه هات گیر بیشتر میدن و نیاز به بازی دارن  و گرد گیری اشپزخونه بعد سرکار رفتن شوهرته

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
اوووف چقد تو باکلاسی تو ورد تایپ میکنی برنامتو😂😂

نههه! 

آخه می خواستم واسه شما عکس بگیرم؛ تو وُرد واضح تر بود...

ببین آخه؛ اوایل ساعت می نوشتم؛ چون دو تا بچه کوچیک دارم؛ یهوو زمان بندیم با اتفاقات پیش بینی نشده ب ...

اره ساعت که نمی شه ولی تو سه بخش تقسیم کردن راحته

و این که چه جوری خودتون رو پایبند به انجامِ برنامه می کنید؛ وقتی حالِ دلتون خوش نیست؟!

خیلی وقتا بوده حال هیچ کاری رو نداشتم . بعد خودم رو مقید می کنم حداقل اسونترین کارای برنامه رو انجام بدم . سختاش پیشکشم . وقتی بلند می شم کارای آسون رو بکنم می بینم انرژی خود به خود جمع شد برای کارای مهمتر . و بعد همه رو انجام می دم . وقتی حال نداریم راهش اینه که اولش به خودمون می گیم باشه نصفش رو انجام می دم . و دست به کار می شیم . وقتی دست به کار شدیم بقیه رو هم خود به خود انجام میدیم .

عزیزم برنامه ریزی نیاز به خود تشویقی درونی داره من خودم کتابهای مخصوص برنامه ریزی خیلی مطالعه کر ...

آره...

من دقیقا آخر شبا همش به کارایِ تیک نخورده ام فکر می کنم...

تشویق واقعا خیلی مهمه.

و این که چه جوری خودتون رو پایبند به انجامِ برنامه می کنید؛ وقتی حالِ دلتون خوش نیست؟! خیلی وقتا ...

چه خووب گفتی...👌

آره... من دقیقا آخر شبا همش به کارایِ تیک نخورده ام فکر می کنم... تشویق واقعا خیلی مهمه.

بله مخصوصا آخر شب و دقیقا قبل از خواب

چون دائم توی ذهن تکرار میشه و یه انرژیه فوق العاده رو برای فردات میسازه

حتما توی برنامه هات کارهایی مثل فیم دیدن، آهنگ گوش دادن یا هرکاری بهت آرامش میده و مختص خودت هست رو بنویس و انجام بده

اهمیت به خودت مهمترین کاره عزیزم

بله مخصوصا آخر شب و دقیقا قبل از خواب چون دائم توی ذهن تکرار میشه و یه انرژیه فوق العاده رو برای ...

تشویق رو واقعا دوس دارم!

اینو که گفتی؛

الان یه تشویق به ذهنم رسید واسه خودم...

ممنووون!

تشویق رو واقعا دوس دارم! اینو که گفتی؛ الان یه تشویق به ذهنم رسید واسه خودم... ممنووون!

عاااالیه

توی ذهنت تکرار کن که این تشویق برای چه چیزیه

مثلا انجام فلان کار یا قوی بودن توی برنامه ریزی و اجرا💜👌