2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه زایمان اولت خودت باید پول پرداخت کنی بعدا از بیمه بگیری  اگه زایمان دوم و بالاتر همونجا مب ...

خداروشکر استرس گرفتمی چون دکتره میگه نمیده بخش زایشکاه بینارستان اول رفتم یه خانمی بود گفت نمیده رفتم بیمه بینه گفت باید بیمارستان یه مبلغی رو کم کنن دوباره زنگ زدم زایشگاه بیمارستان یه خانم دیگه برداشت گفت ما در جریان نیستیم با حسابداری صحبت کن حسابداری گفت آره یه نبلغی رو کم میکنیم ولی دو دلم چون هر دکتری دو نفر در ماه میتونه سز اختیاری کنه بچه اول من نفر سومم یکی اصافه سهمیه دکترممیترسم قبول نکنن در حالی که بینه گفته باید قبول کنن

خب برواز همون بیمارستان زودتر سوال کن

رفتم سری اول رفتم بخش زایشگاه گفتن نه نمیده سری دوم یه خانم دیگه بود گفت ما در جریان نیستیم از حسابداری بپرس از حسابداری پرسیدم گفتن آره یه مبلغی رو کم میکنن از بینه هم پرسیدم گفتن آره بیمارستان باید یه مبلغی رو کم کنه ولی استرس گرفتمی چون دکتر میگه نه قبول نمیکنن بعدم من اضافه سهمیه دکترم هستم یعتی دو تا میتونه در ماه سز کنه من سومیم برای همین میگم یه وقت زیرش نزنن