2777
2789

سلام من موخوره داشتم کوتاه کردم باز دیدم داره میزنه حالا بعد حموم روغن زیتون میزنم وقتی که موهام نم داره 

اینکه چرب میشه باعث نمیشه بیشتر گرد و خاکو به خودش جذب کنه ؟شما ها کی میزنید به موهاتون ؟؟

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهاما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن . . .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوگند‍_مو# تو اینستا بزن بخون باید چیکار کنی... 

اینستا ندارم 

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهاما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن . . .
من یه مدت روغن نارگیل میزدم عالی بود اصلأ هم چرب نمیشد الان تموم کردم 

شما هم بعد حموم میزدی؟

شما هم بعد حموم میزدی؟

آره عزیزم وقتی موهام یکم نم داشت به پایین موهام میزدم بعد شونه میکردم که پخش شه البته بعد خشک شدن موهام واینکه از کف سرت شونه نکن که چربیش به ریشه نخوره

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
شب بزن فردا بشور. دست اخر شامپو چند قطره بریز داخل شامپو بزن به موهات

برای مو خوره خوبه؟

موخوره که من ارایشگرم میگم کلا کوتاه شه موخوره از خشکیه خشکی مو رو درمان کن موخوره رو کوتاه کن. روغن ...

روغن آرگان هم دارم  

کی استفاده کنم که برای موخوره خوب باشه ؟

چطوری خشکیه مو درمان میشه؟