2777
2789
عنوان

کنکوریای1400

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار سختی درپیش داری موفق باشی❤

ان شاالله برام دعا کن

وای نی نی داری تو شیمکت؟

عزززززززززززیززززززم ان شاالله دوتا وروجک خوشگل و سالمت زودی بیان پیشت:)

ان شاالله برام دعا کن وای نی نی داری تو شیمکت؟ عزززززززززززیززززززم ان شاالله دوتا وروجک خوشگل و س ...

انشاالله که بابهترین رتبه و همون جایی که دوسداری قبول شی خواهرمنم سال دیگه کنکورتجربی داره بهش میگم تو میتونی چون تواناییشو داری شماام به خودت ایمان داشته باش حتما موفق میشی عزیزدلم❤نه قانون جذبه😞برام دعاکن خدابهم بده،

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
انشاالله که بابهترین رتبه و همون جایی که دوسداری قبول شی خواهرمنم سال دیگه کنکورتجربی داره بهش میگم ...

قربون شما:) ممنون بابت دلگرمیتون

ان شاالله خدا چهارا خوشگل و سالمشو بهت میده عزیزم

حالا چرا ناراحتید شما؟ ببخشیدا فضولی نباشه:)

من همه رشته ها رو دوست دارم به غیر از دبیری 😂کلا آدم تنوع طلبیم 

من عاشق مامایی و دندونم واقعا از ته دلم جفتشو دوست دارم

اما بیشتر دندونو:)

خوبه آدم تنوع طلب باشه:)

منم دبیریو اولا دوس داشتم الان نه

قربون شما:) ممنون بابت دلگرمیتون ان شاالله خدا چهارا خوشگل و سالمشو بهت میده عزیزم حالا چرا ناراحت ...

خواهش میکنم عزیزم ،شماام مثل خواهرم❤چون چندساله در تلاشم ولی خدا هنوز نداده عزیزم

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
خواهش میکنم عزیزم ،شماام مثل خواهرم❤چون چندساله در تلاشم ولی خدا هنوز نداده عزیزم

ممنون شما چقدر مهربونی💜💜💜

نگران نباشید ما یه همسایه داشتیم بعد12سال بچه دار شدن پسرداییم و زنش بعد8سال پسرخالم بعد5سال

اصلا غصه نخور دورت بگردم

نی نی دار که شدی میشه منم خالش باشم؟🙊🙊🙊