2777
2789
عنوان

ترس رانندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 40 پست
گواهینامه دارم خیلی وقته نشستم استرسم بالاست

هرچی استرس داشته باشی بدتره هیچی یادنمیگیری

حتما یکاری کردی ک اونجوری کرده کارش زشت بوده ولی بخدا همه جا یه خانوم همه رو معطل میکنه هم جنس خودمم هستن ولی بعضی وقتا یجوری رانندگی میکنن ک من خودمم تودلم بهشون بدوبیراه میگم.همه رو معطل خودشون میکنن با ترسشون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هرچی استرس داشته باشی بدتره هیچی یادنمیگیری حتما یکاری کردی ک اونجوری کرده کارش زشت بوده ولی بخدا ه ...

اره ولی باید درک کنند شاید طرف تازه داره یاد میگیر ه من این به اطرافیانمم میگم

همون ترس کار خراب کرده اگه ن همه نکات بلدم مرد دیشب وایمیستادم من میکشت نمی‌دونم چش شد 😬زنش طفلی تو ...

اینا دلشون از جای دیگه پره...مخصوصن هم تا یه خانوم پشته فرمون میبینن عقده شونو خالی میکنن

شما توجه نکن به کارش

گوش ما و ذهنمون از فحش ها و حرکاته زشتشون پره..تازه اگه ماشینت یه خورده مدل بالا باشه که هیچییییی.فحشاشون جوری میاد کمر به پایین که جرات نمیکنی مامان باباتو سوار کنی دیگه تو ماشینت

البته استثنا هم داره...همه عوضی نیستن

اره ولی باید درک کنند شاید طرف تازه داره یاد میگیر ه من این به اطرافیانمم میگم

درسته ولی واقعا بد رانندگی میکنن باعث تصادف میشن یجای خلوت تر برین بهتره

مثلا یهویی میزنن روی ترمز یا توی اینه ها نگاه نمیکنن همینجور میپیچن

اینا دلشون از جای دیگه پره...مخصوصن هم تا یه خانوم پشته فرمون میبینن عقده شونو خالی میکنن شما توجه ...

اره آدم باشعور هم زیاده بخدادوستم پیاده شده بود گفته بود چیه چرا فحش میدید بابا تازه گواهینامه گرفتم دارم یاد میگیرم 🤣 اما من سریع موش میشم 

اره آدم باشعور هم زیاده بخدادوستم پیاده شده بود گفته بود چیه چرا فحش میدید بابا تازه گواهینامه گرفتم ...

اشتباه میکنی

اعتماد به نفس داشته باش تا راننده شی

درسته بوق زدن کاره جالبی نیست...ولی هر از گاهی بوق بزن براشون اعتماد به نفست بره بالا  

اره اتفاقا ساعت دو دارم همراه دوستم میرم از مربی میپرسم میام بهت میگم 🥰

مرسی عزیزم

من خودم باید یکی دوجلسه برم جبرانی راه بردنم مشکلی نداره ولی خدایی اگه این بارم بیفتم خونه نمیرم😢

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
مرسی عزیزم من خودم باید یکی دوجلسه برم جبرانی راه بردنم مشکلی نداره ولی خدایی اگه این بارم بیفتم خو ...

فدای سرت ببین قراربرام پیامک کنه میفرستم چرا نری مگه دزدی کردی بار چندمه