2777
2789

بازی پول شده یه عده ادم پولدار نت حروم میکنن چیزای چرت نگاه میکنن و لایک

و چشم میدوختم به حضور آفتاب.🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹تنهایی شاید یه راهه ، راهیه تا بی نهایت🌹🌹🌹🌹🌹دلخوش به خدا باش ، چون اگر دلخوش به بنده هاش باشی خدا از طرف همون بندهاش ناامیدت میکنه🌹🌹🌹🌹🌹اندوه ، نیمی از پیری است(امام علی ع )❤️❤️❤️❤️❤️❤️مردها تو را دوست نخواهند داشت مگر اینکه زیبا باشی و زن ها تو را دوست نخواهند داشت مگر اینکه زیبا نباشی❤️❤️صد قدم اگر به راست برداریم کسی نمیبیند ، هزاران نگاه، منتظر یک خطای ماست🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹رنج یکدیگر را محترم بشمریم ظرفیت روانی و عاطفی هریک از ما متفاوت است❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️

ایدی پیجش رو گذاشتم

الان براش جذب فالوئر کردی😂

کلا خیلی بیخوده خودش و پیجشو همه چیش

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فکر کرده همه اسکلن الکی با تفاوت بین خودش و شوهرش معروف شد در صورتی که شوهرش اصن مذهبی نیست مرد مذ ...

واقعن که چی مثلن با اون شوهر هپلی و مسخرش ماهانه همونقدر پول در میاره

درحال حاضر من فقط از پانیذ خوشم میاد😁💔

همشون سر و ته یه کرباسن

اونم فقط بلده اراجیف بگه

یه کلمه حرف درست درمون ازش بیرون نمیاد

من که همشونو بلاک کردم

دلم نمیخواد باعث پولدار شدن احمق ها بشم

2790
2778
2791
2779
2792