2777
2789
عنوان

ختم صلوات و حمد شفا برای بیمارسرطانی حاد

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 169 پست
@97elysa   @fatemeh92   @ftahmadi   @khatereh277   @malake_yazda ...

100صلوات

10 حمد

🌻

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
@rahaa98   @عروسشونم   @mamiii_arsam   @برادرم   @shokraneh10 & ...

سلام عزیزم .چشم براشفاشون ۱۰تاحمد وآیت الکرسی 

و۱۰۰تاصلوات میفرستم

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم .چشم براشفاشون ۱۰تاحمد وآیت الکرسی  و۱۰۰تاصلوات میفرستم

دستتون درد نکنه ممنون 

ان شاالله حاجت روا باشید 

ده تا ایت الکرسی یا یدونه؟

دوستان جدید نیستم کاربریم جدیده....                                                 خانوم آقا نوید  کاربری قبلم هست     
دستتون درد نکنه ممنون  ان شاالله حاجت روا باشید  ده تا ایت الکرسی یا یدونه؟

ممنونم.

صلواتا وحمد رو فرستادم ویدونه ایت الکرسی هم خوندم.

نگران نباش شفا میگیره .ازفامیلای دورمون دورازجونت  این بیماری روداشت خوب شد الهی شکر الانم داره ب زندگیش ادامه میده .

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
 ایشالا هر چ زودتر شفا پیدا کنن من میخونم تعداد نمیگم هر وقت یادم افتاد میخونم براش

قربونتون برم 

ممنون ان شاالله قبول باشه و حاجت روا باشید

دوستان جدید نیستم کاربریم جدیده....                                                 خانوم آقا نوید  کاربری قبلم هست     
ممنونم. صلواتا وحمد رو فرستادم ویدونه ایت الکرسی هم خوندم. نگران نباش شفا میگیره .ازفامیلای دورمون ...

ممنونم گلم خیلی زحمت کشیدی 

سرطان سینه داره 

خیلی یهویی حاد شد خوب خوب بود یهویی شد 

دعا کنین براش  

انشاالله زودتر خوب شه🌹۱۰۰تا

ممنونم حاجت روا باشید 

حمد یا صلوات؟

صلوات  من خودم ختم صلوات گرفتم دوس داشتی شرکت کن حاجتت روا عزیز  امیدوارم زودتر حالش خو ...

قربونت 

ان شاالله حاجت روا باشی 

ان شااله شرکت میکنم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5195088/ختم-صلوات-و-حمد-شفا-برای-بیمارسرطانی-حاد?postId=159002337

ممنونم گلم خیلی زحمت کشیدی  سرطان سینه داره  خیلی یهویی حاد شد خوب خوب بود یهویی شد  ...

خواهش میکنم .ایشون هم همین مریصی روداشت ..توکل برخدا .ان شاءالله  زودتر شفا میگیرن 

چشم حتما