2777
2789
عنوان

فقط اونایی ک شوهره بی احساس دارن بیان😥

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 67 پست
تف ب ابلفظل شوهر کنم روزی 6تا تاپیک شوهر میرنم امشب اینقد شوهر شوهر کردین دارم توهم بارداری هم میزنم

عاشقت شدم 🥺🤣🤣🤣

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی خووبی😂😂😂 منم اینجا میام حس میکنم متاهلم شیش تام بچه دارم🤣🥴

فادات ک 

اقا ی بار مامانم رفتع بود دکتر زنان زایمان این سری اینقد زن باردار دیدم توهم زدم حاملع ب جان خودم اصن حس سنگینی داشتم بعد فهمیدم ن تنها حاملع نیستم بلکه شوهرم ندارم

نشل منقرض شدع ها بشن 

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

به همین قبله

اگ الام این تاپیک یه مرد زده بود ک زنش اینکارو کرده

همه الان میومدن میگفتن اتفاقا توی نره خر باید لباس گرم میپوشیدی

مشکل از توعه

تو بی احساسی

نه# ب خشونت علیه زنان 

و.... این داستان ادامه دارد🤣🤣🤣🤣

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 
خیلی خووبی😂😂😂 منم اینجا میام حس میکنم متاهلم شیش تام بچه دارم🤣🥴

یه سوال شما مجردا دقیقا اینجا چیکار میکنید 

وسط یه مشکل متاهل و بچه دار که بدبختیهاشون انقد زیاده که جایی ندارن بگن جز اینجا 

دنبالم نیا خودم اسیرم    اخ شیمکم

لعنتی خدانکشتت نصفه شبی پوکیدم 🤣🤣🤣

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

به همین قبله اگ الام این تاپیک یه مرد زده بود ک زنش اینکارو کرده همه الان میومدن میگفتن اتفاقا توی ...

چمیدونم همه از مردا توقع دارن ولی من بخدا کاپشنمو میدادم چون میدیدم خیلی سردش شده 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز