تو کوچه بودیم از یه جایی میومدیم من خیلی سردم بود شوهرم میخواست کاپشنشو برداره من سریع برداشتم تنم کردم گفتم تو روخدا بزار من بپوشم اون گفت بده خودم سردمه از تنم دراورد خودش پوشید منم با لرز رفتم خونه باهاش خرف نزدم
تف ب ابلفظل شوهر کنم روزی 6تا تاپیک شوهر میرنم امشب اینقد شوهر شوهر کردین دارم توهم بارداری هم میزنم
عاشقت شدم 🥺🤣🤣🤣
به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اقا ی بار مامانم رفتع بود دکتر زنان زایمان این سری اینقد زن باردار دیدم توهم زدم حاملع ب جان خودم اصن حس سنگینی داشتم بعد فهمیدم ن تنها حاملع نیستم بلکه شوهرم ندارم
نشل منقرض شدع ها بشن
وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️