2777
2789
عنوان

ازدواج یعنی ....

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 100 پست
پس چرا اونا ک مجردن دارن میمیرن واس ازدواج

عین ما ک مجرد بودیم فک میکردیم ریختن برامون عین ما ها....

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تنهایی دوری از خانواده تمام قد مسُول بچه بودن غذا حاضر لباس شسته خونه تمیز حرف خوردن حرف نزدن جواب ن ...

این منم بخدا کم آوردم

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

والا بخدا خسته شدم انقد ارایش کردم انقد لباسای شیک پوشیدم تو خونه ک اقا ببینه خوشش بیاد انقد شستم پختم سابیدم....

کاش مجرد بودم با ی شلوار گشاد و موهای بدون شونه لم میدادم رو کاناپه....حالا هی ب خودت و زندگی برس اخرم دو قورت و نیمشون باقیه

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
عین ما ک مجرد بودیم فک میکردیم ریختن برامون عین ما ها....

من خودم یبار ازدواج کردم

مجردی دوس داشتم ازدواج کنم

ازدواج کردم چون ریده بودم دوس داشتم برگردم خونه بابام

الان دوس دارم ازدواج کنم اصلا ارامش ندارم

من امروز مادر شوهررو ترکوندم 😂😂😂😂

منم امروز شوهره رو ترکوندن

تاپیک اخرم رو بخون

اگه شوهرت خوب باشه ازدواج خوبه ،مثلا نازتو بکشه ،برات هرچی خواستی بخره ،نزاره خانوادش از گل به تو کمتر بگن ،فقط مونده به شوهر 

اگه شوهر بد گیرت بیاد زندگیت زهرماره

اول خدا بعد دکتر مایکل نیوتون 🧘‍♀️