2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اره بهترم خداروشکر من قرص فلوکسیتین استفاده میکنم افسردگیم بهتر شد اونم بهتر شده

خدا روشکر.من جدیدا ترش میکنم تمام بدنم یخ میکنه.بعدش بدن درد میگیرم.

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..
گلم شما دارو ها ضد افسردگی چی خوردین ؟ 

به من اس سیتالوپرام داد بهم نساخت نخوردم.الان دکتر عوض کردم این میگه میکروب معده داری .حالا آزمایش دادم.

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..
منم همینجور بودم

سلام عزیزم شما دیگه با فلوکسیتین خوب شدی. منم دقیقا مشکل فشار چشم و بالای سر و...که بیشتر بعد از وعدت ناهار اینجوری میشم. بعد سریع میوفتم رو باد گلوهای شدییید تا یه کم حالم جا میاد

یعنی قرص فلوکسیتین و قرصای اعصاب دیگه نمیخورین؟ به جز فاموتیدین. و الان اون حالت فشار سر و چشمتون دی ...

اره هروقت حس کنم فشار داره سر و چشمم فاموتیدین میخورم و کندر تلخ

میخورم قرصم میخورم  نه یبوست ندارم ولی شیش ماهه پیش حمله ی پانیک داشتم ازون ب بعد من تمام بدن ...

منم بخاطر پانیک اینجوری شدم 

الان که دوسال گذشت بهتر شدید ؟؟

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم
میخورم قرصم میخورم  نه یبوست ندارم ولی شیش ماهه پیش حمله ی پانیک داشتم ازون ب بعد من تمام بدن ...

سلام عزیزم خوبید ببخشید مشکل رفلاکس معده و گاز معده تون رفع شد ؟ منم گرفتار شدم یعنی ۶ ماه قبل پنیک شدم بعد از اون تمام زندگی و جسم و روحم ریخته بهم نیمدونم چکار کنم گاز معده فراوان و آروغ های فراوان و غذا سر دلم می مونه چکار کردید کدوم دکتر.رفتید و چه دارویی مصرف کردید 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز