2777
2789
اصلا حال و شوق افطار به همون ربنا بود که اونم دریغ شد 😢

ناراحت نباش چه چیزی بهتر از اینکه نام نیک ازشون باقی موند تو تاریخ وگرنه که یکی از کاربرا گفت تو تاپیکت جسم فانیه 

گفته بودم نه؟ 😄 😎شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره 😁💪انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همایون؟؟؟ کشمش هم دُم داره لااقل بگو آقا همایون

خیلی تو جوی عزیزم😁 به قول شما آقاااهمایون پست گذاشت کپشن زد « خاک پای مردم به دیار معشوق پر کشید» اونوقت شما میگی اقاشو جاننداز؟ کاسه# ی داغ تر از آش

چون تو با بد،بد کنی پس فرق چیست؟

از هیییچکس برا خودتون بت نسازید بچه ها از مرگ هیچکسم ناراحت نشید همه ما این دنیا مسافریم و باید یه روزی بریم

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
ن عزیزم توس هم هس اولاس توسه ب اخرش میشه طوس

اهوم باشه عشقم من اونطوری دیده بودم

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
الان وقت غلط گیریه؟؟؟ هر دوش درسته

من اونطوریشو دیده بودم عزیزم

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
نه عزیزم توس درسته منم مشهدم خودم 

باشه گلی من اونطوریشو دیده بودم ببخشید💚

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز