2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه من تو همین گوگل کردم خودم اطلاعات بدست اوردم 

میشه بپرسم چقدر طول کشید تا یاد گرفتین؟ و آیا الان کارتون به درآمد هم رسیده یعنی سود کردید؟ 

کاربر قدیمی هستم با چهره ای جدید  
دوست پسری داشتم از این داشت همش در حال کار بود باهاش نفهمیدم چطوریاس 

باهاش میموندی کامل یاد میگرفتی خوووو. حالا به مام یاد میدادی 🤗

دستگاهش هم تو گمرک گیر داده بودن بهش ولی با این حال  آخر گرفتش آورد دونه ای ۸ تومن ۴,۵ سال پیش ...

بخاطر مصرف برق بالاش گیر میدن یا دلیل دیگه داره؟ 

شنیدم اگه برقش به نرخ صنعتی حساب کنن دیگه گیرش رفع میشه کاری بهش ندارن! درسته؟

بخاطر مصرف برق بالاش گیر میدن یا دلیل دیگه داره؟  شنیدم اگه برقش به نرخ صنعتی حساب کنن دیگه گی ...

یکی از دلیلش همینه ولی مهم تر اینه که دولت ما نمی‌خواد شخصی پیشرفت کنه بزنه رو دستشون حتما باید با زحمت پول در بیاری اون موقع کاریت ندارن

همسرم همه زندگیمه🏵️⁩،سادات حسینی هستم 🌷⁦❤️⁩
دستگاهش اخه غیر قانونیه که..ندارمش. برنامه ماینر؟

چرا مجوز هم میشه گرفت اونم فقط برای برق مصرفی نه اسم دستگاهی بیت کوین استخراج میکنه ماینر میگن 

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏
میشه بپرسم چقدر طول کشید تا یاد گرفتین؟ و آیا الان کارتون به درآمد هم رسیده یعنی سود کردید؟ 

بله من درامد دارم الان میتونی موقعی که ارزون شد بخری الان خیلی خوب بالا رفته قیمتش 

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏
من دوس دارم برم تو کار ارز دیجیتال میشه راهنماییم کنید از کجا اطلاعات کسب کنم و شروع کنم به یادگیری ...

میتونی فیلمای توی اینترنتو نگاه کنی. من خودم سهیل نیکزاد رو نگاه کردم خیلی بهم کمک کرد. یکی از استادای خوب تو رمزارزه.