2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 37 پست
در این حد فهمیدی استرسی و وسواس هستم؟🥺

چون خودم هم استرسی و وسواسی هستم.

الان هم خییییلی ناراحتم.

خوابم نمیاد بخاطرش

نمیتونم بیعار و بیخیال باشم.

همش فکر و خیال دارم

همش فکرای ناجور و بد میاد سراغم.

خدا ارامش رو به قلب من و تو هدیه بده.

ای خدا

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
رفتم دکتر زنان دست زد گفت چیز مشکوکی نیست هنوزم شیر تو سینه هامه گفت ی سونو برو

باورکن مشکلی نیست دختر 

نگران نباش😊

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گوگل ول کن دختر برای یه چیز ساده وحشتناکترین چیزارو بالا میاره که یک در هزار اتفاق میوفته سالمی ب ...

بخدا فکر بچم منو ککککشته همش میگم ی چیزیم بشه بچم چی میشه😭باورت نمیشه این دوماه کولونوسکپی.آزماایشات مختلف.سونو شکم سونو لگن همه چی دادم حالا نوبت سینست😪

از ترس کرونا خودمو تو خونه زندانی کرده بودم برا بچم میترسیدم شوهرمو همش ضدعفونی میکردم میومد از سرکا ...

نترس جانم منم پنج ماه افسردگی داشتم حالا سعی میکنم دیگه بهش فکر نکنم به هرچی فکر کنی بدتره فقط به خودت و کوچولوت آسیب میزنی و زندیگتو بکن خودتو با خونه و بچه و چیزای دیگه سرگرم کن

چون خودم هم استرسی و وسواسی هستم. الان هم خییییلی ناراحتم. خوابم نمیاد بخاطرش نمیتونم بیعار و بیخ ...

بخدا دارم دیوونه میشم دیگه تا برم سونو بدم قلبم از وحشت میاد تو حلقم😔

بخدا فکر بچم منو ککککشته همش میگم ی چیزیم بشه بچم چی میشه😭باورت نمیشه این دوماه کولونوسکپی.آزماایشا ...

منم همونجورم

انشالله شاهد خوشبختیشون خواهیم بود

انشالله خدا ما رو در پناه خودش حفظ میکنه

مادر بودن چقدر سخت بود و نمیدونستم

باورکن مشکلی نیست دختر  نگران نباش😊

خدا از زبونت بشنوه وای ی تاپیک خوندم طرف میگفت دوستم درد سینه داشت مشخص شد دور از جون سرطانه اصلا شام نتونستم بخورم اینو خوندم😪

منم همونجورم انشالله شاهد خوشبختیشون خواهیم بود انشالله خدا ما رو در پناه خودش حفظ میکنه مادر بود ...

آمین.آره بخدا مادر بودن سخت ترین کار دنیاست

نترس جانم منم پنج ماه افسردگی داشتم حالا سعی میکنم دیگه بهش فکر نکنم به هرچی فکر کنی بدتره فقط به خو ...

منم از اواخر فروردین احساس افسردگی داشتم بعدم گرفتار این موضوعات شدم

خدا از زبونت بشنوه وای ی تاپیک خوندم طرف میگفت دوستم درد سینه داشت مشخص شد دور از جون سرطانه اصلا شا ...

من که همیشه سینه هام درد میکنه☹

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
بخدا دارم دیوونه میشم دیگه تا برم سونو بدم قلبم از وحشت میاد تو حلقم😔

طوریت نیست.

بعد از زایمان دردای شکمی بعد ۹ ماه معمولا مربوط به صفرا میشه.

منم این درد رو تو پهلوم داشتم.

چون حاملگی باعث افزایش ترشح صفرا میشه.چون بدن عادت کرده زیاد صفرا بسازه بعد زایمانم همونجور میسازه

اونم که بیشترش تو کیسه صفرا تجمع میکنه باعث درد میشه

بعد چند وقت خود به خود بهتر میشه.

میوفته به روال قبل

بعد هم درد سینت بخاطر استرسه که فک میکی چت شده.

هیچیت نیست

من که همیشه سینه هام درد میکنه☹

اگه دوتاش درد بود میگفتم هورمونیه ولی برا من سمت چپیه فقط دردناکه هی دست میزنم معاینه میکنم میگم انگار چپیه ی چیزی توشه ک تو راستیه نیست

اگه دوتاش درد بود میگفتم هورمونیه ولی برا من سمت چپیه فقط دردناکه هی دست میزنم معاینه میکنم میگم انگ ...

بخدا منم فقط سمت چپم درد میکنه😂😂😂

آزمایش هورمونی دادی

طوریت نیست. بعد از زایمان دردای شکمی بعد ۹ ماه معمولا مربوط به صفرا میشه. منم این درد رو تو پهلوم ...

حالا میخوام سونو برم ب شوهرم گفتم اندوسکوپی هم بریم ک دیگه همه جامو چک کرده باشم خیالم راحت بشه اصلا ۲ماهه شب و روز ندارم خیلی داغونم خیلی