2777
2789
عنوان

بهش زنگ بزنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 23 پست
خریت محضه با یه آدم بد دهن معتاد؟؟؟ میخوای خودتو بدبخت کنی؟

باعث و بانی معتاد و بددهن شدن کی بودم خودت فک کنم همین استارتر عزیز بود لطفا یکم منصفانه فک کن اسم معتاد و بددهن روش نزار وقتی یکی باعث خراب شدن زندگیش شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با یه آدم که عرضه کنترل خودشو نداره؟!

😔

مثل پدری ک پشت در اتاق عمل منتظره و میفهمه بچش دختره یا مادری ک داره حیاطو جارو میزنه درو میزنن میبینه پسرشه که بعد چندسال از جنگ برگشته...براتون همینجوری شادی از ته دل ارزو میکنم جوری ک از خوشحالی گریه کنید هی با خودتون بگید یعنی بیدارم؟!
باعث و بانی معتاد و بددهن شدن کی بودم خودت فک کنم همین استارتر عزیز بود لطفا یکم منصفانه فک کن اسم م ...

حالا شده درست ولی از تجربه خودم میگم یکبار که کات کردی مخصوصا همچین رابطه ای خواهشا دوباره برنگردین چون این رابطه دیگه مسموم شده است.  بزار فراموش کنه خودشو پیدا کنه درست میشه مسیرش و گم‌کرده . الان باز بدی سمتش باز مشکل پیش بیاد جدا شی له میشه. و اینکه شما که دکتر نیستی بتونی خوبش کنی خودت فقط داغون میشی .۲تا آدم داغون میشید که کمک که هیچ همو از بین میبرید

حالا شده درست ولی از تجربه خودم میگم یکبار که کات کردی مخصوصا همچین رابطه ای خواهشا دوباره برنگردین ...

همینو میگم بهش هیچ وقت نباید سمت بره حتا شده باشه ادم از دلتنگی خفه شه