2777
2789
عنوان

دلتون چه چیز غیر ممکن یا مسخره ای میخواد ؟🤕😪🤤🤓😎😕

| مشاهده متن کامل بحث + 38090 بازدید | 1087 پست
اصلا نمیگه لاغرتر نشو همش منتظر این کلمم هروقتم میگم بهش ای خدا چرا وزنم استپ کرده میگه بخاطر هله هو ...

چ عجیب مال من ک میگ چاق شو بخاطر اون انقد اضافه کردم😢😢

وزن فعلی۵۵💙هدف اول ۵۸💚هدف دوم ۶۰💜هدف سوم6۳💛
احیانا من نگفتم؟؟😂😂

اینکه پروفایلته چرا اینجوریه. رژ لب زده ومثل دختراس ولی پسره انگار

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره واقعا😊 راستی شاعری؟

گفته بودم من ک شاعر نیستم…😁😛 امضام#  

گاهی ی سری چیزا مینویسم یا شعر نو..اما خودمو شاعر نمیدونم😁🍊🧡💋🙈

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

من دوست دارم یه خونه باغ داشته باشم داخل خونه امکاناتش کامل باشه تا اذیت نشم داخل باغ هم درختای بزرگ و پر بار داشته باشه مثل سیب و گلابی و هلو بعد یه گوشه باغ واسه خودم سبزی کاری داشته باشم . مرغ و خروس و اردک و غاز داشته باشم   

ولی فکر نکنم به آرزوم برسم

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

🤣🤣 عجب تخیلی داری افرین

😂 الهامات نصف شبمه😂

برای کشتن یک جامعه...روشی ساده به کارگیرید...بر فرهنگ آنان تمرکز کنید...ابتداکتابرا از آنها بگیرید...بعد سرشان رادرون تلویزیون فرو کنید.کارل پوپر
ای بابا بازم این جمله  پسره بابا پسرررر😐

چ بدونم خب خودت ببین یه جوریه. حالا کوکی کی هست من فقط کوکی کلوچه میشناسم 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
وقتی لتغر بودی خوراکت چجوری بود

هیچییی نمیخوره صبحونه ب زور ناهار ساعت 3و4 میخورم نصفشو میذاشتم اونجا شبم نمیخورم زیاد چیزی یا نمیخوردم خیلی کم بود اشتهام از غذا متنفر بودم برو تاپیک بامداد خمار خیلی خوبهه خیلیا لاغرشدن باهاش

وزن فعلی۵۵💙هدف اول ۵۸💚هدف دوم ۶۰💜هدف سوم6۳💛
احیانا من نگفتم؟؟😂😂

ن ن شما نبودی پریا جونم

تو تاپیک مورچه هاشون کاربر ارزو 😛💋💋💋

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜