2777
2789

💕سلام💕

یاالله#  

مهدی_ادرکنی#  

به_وقت_دل‌تنگی#

حاضری برای شادی مولاجان 💚آقا صاحب الزّمان(عجل‌الله)💚 فقط چند ثانیه وقت بذاری؟ 

پس کافی بگی 

💙اَللّهُمَّ عَجِّلِ لِوَلیّکَ الفَرَج به حق زینب کبری(سلام الله علیها)💙

همین

.

‌.

عاشقان یار تگ کن اجرت با 💕خدا💕

@elahemilany98    

@sepidpar    

@اعتصامی    

@soror454567689‍

@hadis133    

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 

خدا خیرت بده💚

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچها بیست نفر دیگه مونده چله مون کامل بشه. دیگه نمتونستم تاپیک بزنم. مجبوری اینجا گفتم. پیشاپیش و پساپس از روی گل همگی عذر میخام. مخصوصا استارتر😘

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5188411/کی-میاد-چهل-روز-زیارت-عاشورا-بخونیم-ساده-و-راحته?page=1

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

اللهم عجل لولیک الفرج ان شاءالله

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

سلام آبجی جون 🥰

ممنون بابت تگت❤

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

تاپیک اخرم ختم صلوات (نفری ۷۲تا)به نیت شهدای کربلا مخصوصا علی اصغر(ع) و حاجت روایی همگی دوستان

دوست داشتین شرکت کنین التماس دعا

میشه برا شادی روح باباجونم صلوات بفرستین 😔😔😔دوستای گلم برای رسیدن ب حاجات دلم ی صلوات مهمونم میکنین