2777
2789

ای کاش سعادت داشتم و می تونستم برم واسه خاکسپارری استاد جانم 

کدام دانه فرو رفت در زمین که نَرُست    چرا به دانه انسانت این گمان باشد.   مولانا جانم ❤️🍃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من با صدای شجریان زندگی میکنم

حالمو خوب میکنه 

حداقل روزی دو سه تا گوش میدم 

کدام دانه فرو رفت در زمین که نَرُست    چرا به دانه انسانت این گمان باشد.   مولانا جانم ❤️🍃

چه اونی که رفت شمال چه اونی که رفت روضه چه اونی که میره خاکسپاری شجریان تو اوضاع کرونا همشون بیفکرن 

اندکی_تفکر#  

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
از دور براشون قران و فاتحه بفرستین

گوش کن با لب خاموش سخن می گویم

پاسخم گو به نگاهی که زبان من و توست 💔

باید افتخار کنیم ک تو دوره ی اون وجود داشتیم،فک کنم در آینده اسمش همراه با سعدی و حافظ بباد

قطعا همینطور هست 

صدای آسمانی 

چه اونی که رفت شمال چه اونی که رفت روضه چه اونی که میره خاکسپاری شجریان تو اوضاع کرونا همشون بیفکرن& ...

حق باشماست عزیزم 

ولی این بیفکری ارزش رفتن رو داره 

سعادت یکباره هست 

اونی که میره شمال یا میره روضه، می تونه تو این شرایط نره و براش در آینده فرصت حضور هست

ولی آیا واسه ما فرصت بدرقه و رهسپاری دوباره ای هست برای حضورمون برای استاد جانمون ؟ 

كاش منم اونجا بودم چه سال گنديه امسال

همش دعا میکردم خدایا این اتفاق تو کرونا نبااشه😭