بنظرم خیلیم خوبه مگه در ماه چقد لوازم ارایشو لباس میخری ؟یا چه خرجای دیگه ای داری ؟من پول دست خودمه من مدیریت میکنم و به شوهرم پول تو جیبی میدم اونم همش ناله میکنه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ماهر چی پول نقده رو طاقچس کارتا هم رو طاقچس ولی من می دونم انقدر چاله چوله هس اصلا فکرشم نمی کنم بخوام جیزی بگیرم ولی اون دوست داره به فکره خودم باشم خرید کنم
من چون وضع مالی شوهرم بهم ریخته ازش پول نمیگیرم پدرم بهم ماهانه خوبی میده که خرج خودم و بچه ها و نصفش رو خرج خونه میکنم فقط اینماه از شوهرم 500 تومن گرفتم چون هزینه دندون پزشکیم 1 تومن شده بود نصفش رو شوهرم داد
بعضی وقتا که خودم میرم بازار با کسی نیاز میشه میخرم در کل نیازه که یه تو جیبی داشته باشی شاید تو یه موقعیت بد گیر کردی یا بخوای یه بسته و شارژ بگیری البته من باهاش قرعه کشی اسم منویسم ولی در کل نمیتونم پس انداز کنم جدا از اینکه شوهرم بقیه خرجا رو میده نمیتونم لباسی چیزی نخرم و این واسه یه زن خیلی بده .
یکی گفت چه دنیای بدی حتی شاخه های گل هم خار دارند دیگری گفت چه دنیای خوبی حتی شاخه های پر خار هم گل دارند عظمت در تفکر است نه در چیزی که میبینیم