2777
2789
عنوان

چهلم مادرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که از وقتی زایمان کردم که حدود ۵ ماه و نیم هست، شوهرم نمیزاره برم خونه مادرم🙁🙁، خیلی سخت میگذره ...

عزیزم من نهههه گفتم خواهرشوهرم خونه مادرشوهرشمه همیشهههه خونه و زندگی نداره منم مثل توام فدات شم😍😍

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   
نه بابا اون هم مادره دیگه

اون مادر ببینم برا دختر خودشم اینو میخواد ول کن خدا پدرتو بیامرزه😥

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   
عزیزم برات دعا میکنم مشکلت حل بشه

خیلی ممنون، خیلی محتاج به دعا هستم که خدا بهم صبر بده، خدا بهم لطف کرده یه بچه نازنین بهم داده، دلم‌نمیخواد به خاطر فشاری که شوهرم بهم‌میاره از پا در بیام و میش خدا شرمنده بشم

... و من به تو ایمان دارم...
شوهرش کاریش نداره؟

فامیلن شوهرش پامیشه میاد اینجا تعطیلات میخوره میحوابه کیف میکنن حالت تهوع میگیرم میبینمشون بچه هم ندارن من همیشه خودم بودم و خودم اندازه خودم رفت و امد دارم 

خیلی ممنون، خیلی محتاج به دعا هستم که خدا بهم صبر بده، خدا بهم لطف کرده یه بچه نازنین بهم داده، دلم‌ ...

خودت رو با بچه مشغول کن

انشاالله خدا کمک میکنه درست میشه همه چیز

Dance me to the end of Love...

اسی باورت میشه میخواد بره پدرشوهر مادرشوهرم گریه میکنن دخترمونو نبر بذار باشه😑😑😑😑😑😑😑