rrrrozzzz مدیر عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 52421 عنوان امشب .... | مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 31 پست امشب اشک هایم را به آسمان سپردمامشب هم صدا با باد صدایت کردمچشمانم را پرده ی اشک گرفتهفریاد زدم نامت راحتی یک نفر نیست مرا بشنودتو همان یک نفر بودیتو همه ی جهانم بودیخسته ام از گریهخسته ام از انتظار... تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت 1399/07/18 | 17:09 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazbanoo8300 عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 9170 مشاعره ب پا خواهد شد در این تاپیک من خودم شعر میگم...نیمچه شاعرم تعطیل🚫
rrrrozzzz مدیر استارتر عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 52421 سلام عزیزمخوبی ...مشکلتو حل کردی گلم؟ قصد فضولی ندارم خدای نکرده💜 سلام عزیزم فدات نه فعلا روزها میگذره تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
minooot عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 5445 چرا مگه چیشده🤔 نه میگم عنوانت منحرفم کرد😂 (۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍
nazbanoo8300 عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 9170 💔💔🥺 روزی این شعرم برایت یادگاری می شودمی روم، اما نصیبت بی قراری می شودمن خودم گم میکنم هر لحظه در بطن زمانروز هایت پوچی وچشم انتظاری می شودهر چه می گردی نمی یابی نشانی از دلمشعرهایت بعد من ،، یاد نگاری می شودیاد من آتش به جانت میزند در هر نفس ،از لبت پر می زند خنده،، فراری می شودنام من را می بری با حسرت واندوه و آهتا ابد در کوچه ت حزن است وزاری می شودمعتبر بودی ز عشقم،خوب دانی زین سپسبعد عمری حرف از ،بی اعتباری می شودآه من پشت سرت،دادم تو را دست خدازندگی کردن برایت ذلت وَ خواری میشود#نازبانو تعطیل🚫
yasna_goli عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 9186 سلام عزیزم نه فعلا روزها میگذره ان شالله که درست شه ..خداروشکر که میگذره..حق کسی جایی نمیمونه عزیزم -اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟ +شاش😅😅😐😐 من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن.. ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
rrrrozzzz مدیر استارتر عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 52421 مرغ سحر ناله سر کن😅🤣 🤔بهت میاد پسر باشی تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
rrrrozzzz مدیر استارتر عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 52421 روزی این شعرم برایت یادگاری می شود می روم، اما نصیبت بی قراری می شود من خودم گم میکنم هر لحظه در بط ... وای چقدر قشگ بود تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
rrrrozzzz مدیر استارتر عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 52421 نه میگم عنوانت منحرفم کرد😂 🥴😓😁 تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
nazbanoo8300 عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 9170 وای چقدر قشگ بود قابلی نداشت❤من نوشتم عشق او وابستگی تفسیر کرددر گلویم بغض درد آلودی از غم گیر کردچشم بستم روی عقل هرگز ندیدم غیر اوچشم هم نامرد شد ازچشم او تحریرکرددیدم وگفتم که حُسنُ الخالقین اینگونه استمفتخرگشته مرا چون بنده ای تصویر کردگاه ارجم داده وگاهی زعشق بیچاره خواندحالتش یکسان نشد هر لحظه را تغییر کردخواستم راضی شود هر لحظه کوتاه آمدم هرچه کوتاه آمدم حق با من است تعبیر کرداوشکست دل را بسان خوردن یک جرعه آب خاطرم آزرده کرد و عُذرها تقصیر کردگفتمش نشکن مرا، من را شکسته روزگارشانه را بالا زد و عمداً مرا تحقیر کردهرچه از اندوه بود یکباره برجانم بریختهی نمک زد زخم دل از جان شیرین سیر کردآنکه میآید سرش می فهمد از غمهای منبستی از جور وجفا بر قلب من زنجیر کردمن که ترسیدم ز بازی فلک ای روزگارحسرت و درد و بلا بر قسمتم تقدیر کرد#نازبانو تعطیل🚫
par_isaa عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 11005 قابلی نداشت❤ من نوشتم عشق او وابستگی تفسیر کرد در گلویم بغض درد آلودی از غم گیر کرد چشم ... لایک داری خدایی
rrrrozzzz مدیر استارتر عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 52421 ن توروخدا چ پسری ❤❤❤ تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت