2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 49 پست
عزیزم زایمان کردی؟؟؟؟ چیشد؟؟ الان در چه حالی؟

نه هنوز منتظرم، چون با القای مصنوعی (با دارو) انقباضات رو کنترل می کنن باید صبر کنم، اولین سری دارو رو خوردم دو ساعت زیر دستگاه CTG بودن که هم ضربان بچه رو کنترل می کنن هم مال خودم و نمودار میزان انقباض ها رو نشون میده از اونجا می فهمن زایمان کی انجام بشه البته معاینه های دیگه هم می کنن. 

زایمان کردم خبر میدم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هنوز منتظرم، چون با القای مصنوعی (با دارو) انقباضات رو کنترل می کنن باید صبر کنم، اولین سری دارو ...

باشه عزیزم

چه تجهیزات خوبی دارن اونجا

ایران ک ازینکارا نمیکنن 😐

الان چی؟؟ زایمان کردی؟

بی حسی که بعدش هزار تا عوارض میاد سراغ ادم مخصوصا کمر درد

نه. اگه متخصص بیهوشی کارش خوب باشه هیچ عارضه ای نداره. در موارد خیلی نادر کمر درد اتفاق میافته اونم بعد از یه مدت خوب میشه

نه. اگه متخصص بیهوشی کارش خوب باشه هیچ عارضه ای نداره. در موارد خیلی نادر کمر درد اتفاق میافته اونم ...

من از هرکسیییی که شنیدم بی حسی بوده، تا الان کمر دردشون رو دارن. تو ایران خیلی کم پیش میاد متخصص بیهوشی کارش خیلی خوب باشه. متاسفانه اصلا اهمیت نمیدن