2777
2789
همين حالا عاقااا همين حالااا...به من بي توجهي ميشه من ديگه نميتونم.بايد برم👋🏻🥺

برو برو برو برو برو. برو بروبرو برو. یارت نمیشم گرفتارت نمیشم😑🙄

‏هیچکدومتون متوجه نشدید که من تو عکس پروفایلم. روسریم رو مدل روسری وفا، بستم همتون دهن گشاد و چشای خستمو دیدید:'( خواهشا نیمه پر لیوان رو هم ببينيد. 
من ساده رو بگو چقدر دلداریش میدادم وقت میزاشتم مجابش کنم تو زشت نیستی. معلومه هدفش چیه دنبال معجزس ی ...

آره متاسفانه 

‏هیچکدومتون متوجه نشدید که من تو عکس پروفایلم. روسریم رو مدل روسری وفا، بستم همتون دهن گشاد و چشای خستمو دیدید:'( خواهشا نیمه پر لیوان رو هم ببينيد. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها همش داره دروغ میگه دماغش هیچ چیزی نی تاپیک قبل هاشو بخونین

بهدا دروغ نميگم من مامان بابام فوت شدن چجوري بهت ثابت كنم 

كاربران ني ني سايت مثل خانواده من بجز اونا كسيو ندارم♥️💎
تو که تو تاپیکای قبلیت گفتی پدر و مادر نداری

پدر مادرم ندارم به مامان بزرگ و پدربزرگم ميگم مامان بابا

بهدا دروغ نميگم من مامان بابام فوت شدن چجوري بهت ثابت كنم 

وا اون بار گفتی بچه طلاقییییی ک گفتی بابام بهم خرجی نمیده 

الان میگی نداری

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
وا اون بار گفتی بچه طلاقییییی ک گفتی بابام بهم خرجی نمیده  الان میگی نداری

نبخدا مامانم مرده پدرمم تازگي از دست دادم با تصادف

انقد دروغ نباف به هم یه تاپیک بزن بگو پول لازم داری نمیخاد اینجوری اعصاب همه رو بهم بریزی 

البته این پولا حرومه 

خود من تاپیکای اولت و که میخوندم چن روز ناراحتت بودم الان میبینم هدفت چیزی جز تلکه کردن مردم نیست

واقعا که متاسفم برات

میشه دعا کنی بیماریم خوب شه؟ شاید خدا حرف تو رو شنید:)❤️🫂
پس چجوری میگه سهاممو پدرم برده ما# گوسفند نیستیم

تازه یه تاپیک دیگم زد باعنوان بابام گفته چقدر لاغری شبیه شیطانی

گوسفند_خودشه#  

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!