2777
2789
عنوان

# اعتراض به دانشگاه فرهنگیان

527 بازدید | 14 پست

https://www.farsnews.ir/my/c/41952

سلام دوستان ی خواهشی داشتم لطفا اگ کنکور دادین یا حتی اگه ندادین برای حمایت از کسایی که رتبه خوب آوردن ولی دانشگاه فرهنگیان قبولشون نکردن وارد سایت شید لطفاااا...خدا خیرتون بده ❤

😐رتبه ربط نداره عزیزم بستگی داره اون دانشگاهچندتا میخاسته و هپیشه رتبه ای رتبش بهتر بقیش انتخاب میشه خود دانشکاه شرایط اعلام میکنه مثلا میگن امسال ۲۰۰ نفر میخایم و تا چند سال پیش که منطقه ای بود فقط ی سال بود که نیشد شهرهای دیکه هم زد ولی به هرحال رتبه تعیین کننده نیست مگه اینکه زیرد۵۰۰ یا هزار باشن مجاز نه ها اینکه انتخاب بشن این رتبه هان وگرنهمجاز بودندلیل بر اینکه انتخاب میشن نیس

من مهنازم9999 پیروزی از آن سخت کوشان هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلیا بودن رتبشون سه رقمی شدن ولی انتخاب نکردن 😔

وا😐 ببین  منطقه چند بودن اینام موثره هااا مثلا متطقه یک رتبه زیر سه رقمی متطقه دو تا زیر هزار این مدلی برای مثال گفتم فک کنم پذیرش دانشگاهاهم امسال خیلی کمار بود دفترجه رو که نگاه میکردم

من مهنازم9999 پیروزی از آن سخت کوشان هست
زیاد خوب نشده 13000 ترازمم 7100 ولی مجاز شده بودم 

متاسفانه امسال وضع خیلی داغون بچه ها با رتبه های خوب دعوت نشدن بعضی بچه ها با این وضعیت بی انگیزه میشن از درس خوندن

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️