امروز صبح شوهرم رفت سرکار من و دخترمم رفتیم خونه مادرم ساعت دوازده شوهرم زنگ زد گفت زود برو خونه کلید ندارم من مدارک میخام بردارم منم زود رفتم مادر شوهرم تو بالکن بود دید منو ،رفتم خونه دیدم شوهرم خونه هست نگو ۲ساعت مرخصی گرفته سوپرایزم کنه یه دونه کیک گذاشته رو میز و دوتا کادو من خیلی خوشحال شدم تازه میخاستم برم بغلش که کادرشوعرم در زد،من گفتم باز نکنیم بگیم نشنیدم اما شوهرم باز کرد تاشوهرمو دید گفت چرا خونه هستی اومد خونه کیک و دید گریه کرد و رفت شوهرم راضی نشد زنگ زد قسمش داد که چرا گریه کردی و رفتی بیا،اومد همینطور داشت گریه میکرد میگفت چرا اینطوری هزینع کردی چه وضعشه چرا از سرکارت اومدی شوهرم ارومش کرد و کیک برید داد دوتیکه براخودمون کیک برداشت گفت بقیشو ببر خونه با خواهرم بخوریذ یه لحظه اشاره کرد کادو دومی رو قایم کن منم میخاستم بردارم مادرشوعرم گف حتما چیز گرونی و مجبور کردی پسرم بخره منم گفتم نمیدونم اصلت چی هست بخدا ،بعد گفتم ماما جون مگه روز تولد وروز مادر وعید ازپسرت انتظار داری برات یه چیزی بخره ما فقط بخاطر احترام میخریم تا دلتون شاد بشه وگرنه کادو چی هست حامد هم خواسته دلمو شاد کنه،هزارتا حرف بارم کرد و رفت شوهرم برگشت بهم گفت زن به این گندگی دلشو شکستی وسایلای میزو با دستش زد ورفت سرکار،منم الان موندم با این دل شکسته بعد شش سال شوهرم سوپرایزم میخاست بکنه که اینجوری شد واقعا من چرا بدبختم چیکارکنم الان دارم گریه میکنم بخدا
😂😂😂 نصفه شب مادر شوهرت نیاد سر وقتت خدا بخیر کنه.. یعنی دید لباس خوابو تو تنت مادرش؟! یا🤦♂️
یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم. همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪 چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
😂😂😂 نصفه شب مادر شوهرت نیاد سر وقتت خدا بخیر کنه.. یعنی دید لباس خوابو تو تنت مادرش؟! یا🤦♂️
نه هنوز بازش نکرده بودم شوهرم امپرش زذه بود بالا تازع میخاستم باز کنم،یاد شب عروسیم افتادم مادر حال عملیات بودیم در زدن ماتا بخودمون بیاییم یکسر دستش رو ایفون بود شوهرم باز کرد اومد گفت براتون شام اوردم
نه هنوز بازش نکرده بودم شوهرم امپرش زذه بود بالا تازع میخاستم باز کنم،یاد شب عروسیم افتادم ماد ...
😑😑😑😑 اییییح خدا رحم کنه بهت 🤦♂️
یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم. همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪 چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی
یه معمار کوچولو 👷🏻♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبتهای قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱