2821
2789
عنوان

بیاین😱😱😨

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 79 پست
من از اونام که مثه چیییی میخورم نیم کیلوام اضافه نمیکنم دلتون بسوزه😋هیکل دارم مثه باربی😁😁😁😎

شماهنوزنخوابیده شب درازه

صبرکن منم مثل خودت بودن حالاشدم بشکه

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شماهنوزنخوابیده شب درازه صبرکن منم مثل خودت بودن حالاشدم بشکه

وییییی نگو تورو خدا😳😣😣😣😣

نفسم به نفساش بنده❣متاهل و متعهد به یک قلبم 👈A💞    ⛔زَخمِ دِلِت رو بِ هَر کَسی نَگو،این روز ها هَمه بانَمَک شُدَند🤫🤐دوست عزیز توهین کنی بد میشه برات از ما گفتن بود💥👊💥از تاپیکم خوشت نمیاد؟؟؟🤨🤨🤨کسی واست کارت دعوت نفرستاده.....😊😊با کامنتام مخالفی؟؟؟😒😒😒ریپ نکن عزززیززززم.....🙌در هر صورت حق توهین نداری اوکی؟🤟⛔⛔عاااااشق شکلاااات🍫،چیپس و ماست موسیر🍟،قارچ سوخاری🍄،چلو برگ🥩،نوتلا🍩،پاستییییل🍭و......هر چی از سنگ نرم تر باشه🥯🍔🍕🌭🍰🎂🍹🍻🍬🥧🍧🥮🥗🥙🍝�🥃🥐🍒🥞🍉شکموام خودتی🥵🥵🥵😋
من از اونام که مثه چیییی میخورم نیم کیلوام اضافه نمیکنم دلتون بسوزه😋هیکل دارم مثه باربی😁😁😁😎

ایششششششش 😂😂😂

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
😭😭 نمیدونم شاید من در این حد بدبختم😐😭 حالا فردا باز میگیرم ببینم اینجوریه یا ن 😭😭 نعلتیا

هيييي.كمتر ميشي نگران نباش به تلاشت ادامه بده

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
هيييي.كمتر ميشي نگران نباش به تلاشت ادامه بده

😭😭 اصلا به 69/9 هم راضیم فقط 7 نداشته باشه😭😂

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
من تو هفته دو بار سالاد ماکارونی میخورم پرررررسس 😑تو یه ظرف بزرگ هم میخورم ولی یه گرم هم اضاف نمیکن ...

نژاد برتری برتررر😭😂

نزدیک پریودت نیست؟ نزدیک پریود وزن میره بالا

نه باو 5 ماهه نشدم (طبیعیه)

😐😑اتفاقا بده که نمیتونم چاق شم

نهههههه من یه آب هم میخورم پف میکنم خوش به حالت😭

۵ ماهه پریود نشدی🙄😶؟

آره ولی آز و سونو دادم طبیعیه😁

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز